Για ποιον χτυπά η καμπάνα;  «Μετά την Σμαράγδα όλη η τηλεόραση έχει μεταμορφωθεί σε... παιδικό σταθμό»
Media

Για ποιον χτυπά η καμπάνα; «Μετά την Σμαράγδα όλη η τηλεόραση έχει μεταμορφωθεί σε... παιδικό σταθμό»

«Ο,τι παίξαμε -παίξαμε όσο ήμασταν πιο μικροί. Τώρα; Δεν το έχω καθόλου με τα παιχνίδια. Δεν είμαι καθόλου, μα καθόλου του παιχνιδιού. Δεν αντέχω αυτή την... ακινησία. Είμαι πιο πολύ του έξω, του χορού, της βόλτας, της παρέας»

, δηλώνει με τον δικό της, χαρακτηριστικό τρόπο στο «TV Εθνος» η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και σπεύδει να συμπληρώσει: «Γι' αυτό και με εκνευρίζει αφάνταστα που μετά την περυσινή μεγάλη επιτυχία της Σμαράγδας όλη η τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ έχει μεταμορφωθεί σε... παιδικό σταθμό. Οι πάντες παίζουν ακατάπαυστα και το πρόβλημα είναι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το ίδιο επιτυχημένο και χαριτωμένο».
Παρ' όλα αυτά, εννοείται πως στο κάλεσμα της Σμαράγδας δεν μπόρεσε να αντισταθεί και μαζί με όλους τους συντελεστές της νέας σειράς του Mega «Εθνική Ελλάδος» βρέθηκε στο πλατό του «Celebrity Game Night» και για παιχνίδι αλλά και για χρόνια πολλά, μιας και το συγκεκριμένο επεισόδιο θα είναι αυτό που θα δούμε στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
«Δεν ήταν δυνατόν να μην πάω στη Σμαράγδα, την οποία λατρεύω, όπως λατρεύω και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει το "Celebrity". Αλλωστε, είναι γνωστό πως είναι τέλεια οικοδέσποινα. Τέλεια, λοιπόν, περάσαμε και εμείς παρά το γεγονός ότι το γύρισμα ξεκίνησε κάπως περίεργα», αποκαλύπτει στο περιοδικό μας η γνωστή ηθοποιός. Kαι συνεχίζει: «Βλέπεις, το γύρισμα το δικό μας έγινε πάρα πολύ νωρίς και εμείς μοιραία ήμασταν στο πλατό με την... τσίμπλα στο μάτι. Συν το γεγονός ότι, επειδή έγινε πριν από αρκετό καιρό, έπρεπε να μπούμε σε χριστουγεννιάτικη ψυχολογία από το πουθενά. Ξεκινώντας, όμως, τελικά το παιχνίδι πωρωθήκαμε και γκαζώσαμε τόσο πολύ, που στο τέλος λέγαμε "ελάτε, μήπως θέλετε να γυρίσουμε μαζί και το πρωτοχρονιάτικο και το πασχαλιάτικο;"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved