Η εξομολόγηση του Κώστα Λεφάκη: «Έκανα δύο αρραβώνες για δημόσιες σχέσεις»
Media

Η εξομολόγηση του Κώστα Λεφάκη: «Έκανα δύο αρραβώνες για δημόσιες σχέσεις»

Τον Κώστα Λεφάκη θα φιλοξενήσει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs που προβάλλεται το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ.

O 66χρονος αστρολόγος και συγγραφέας μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έδωσε άλλη διάσταση στην αστρολογία και για τους συμβιβαστικούς αρραβώνες της ζωής του.
Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την αστρολογία το 1973:
Είχα ένα φλερτ με μία μεγαλύτερη γυναίκα η οποία είχε φύγει ένα χρόνο πριν στην Αμερική. Ήθελα να πάω να τη συναντήσω με την έννοια να αναζητήσω τη γνώση και την τύχη σε μεγαλύτερα μεγέθη. Τη δεκαετία του '70 ο κόσμος ήταν επιφυλακτικός. Δεν λέγαμε ότι είμαστε αστρολόγοι αλλά ότι εξειδικευόμαστε δημοσιογραφικά στον τομέα της αστρολογίας. Και δεν το λέγαμε γιατί ήταν συγκεχυμένο με τη χαρτομαντεία. Συμμετείχα σε μία ομάδα η οποία έδωσε άλλη διάσταση στην αστρολογία. Επειδή είχα φαντασία και ταλέντο στην περιγραφή έδωσα μία κινηματογραφική και μυθιστορηματική διάσταση στα ζώδια και σε αυτό οφείλω τη δημοτικότητά μου.
Για τους συμβιβαστικούς αρραβώνες του:
Έχω κάνει δύο αρραβώνες, έναν το 1974 και έναν το 1989 οι οποίοι για να είμαι ειλικρινής διαλύθηκαν γιατί ήταν λιγάκι συμβιβαστικοί και εξυπηρετούσαν δικές μου πρακτικές- επικοινωνιακές ανάγκες. Για δημόσιες σχέσεις. Κυρίως, ο αρραβώνας που έγινε το '74. Το '89 ήταν μια ιστορία η οποία θα ήταν ασύμφορη για μένα αν τη συνέχιζα στον επαγγελματικό τομέα. Γενικά είμαι μονήρης άνθρωπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved