Φαίη Μαυραγάνη: «Σαφέστατα και έχω δεχθεί ρατσισμό στη δουλειά μου»
Media

Φαίη Μαυραγάνη: «Σαφέστατα και έχω δεχθεί ρατσισμό στη δουλειά μου»

Η Φαίη Μαυραγάνη έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Η ίδια μιλάει τόσο για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί λόγω φύλου στη δουλειά της αλλά και για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει μία γυναίκα σαν την ίδια τις ισορροπίες...

Έχεις δεχθεί ποτέ ρατσισµό λόγω φύλου;

«Αν θεωρούνται ρατσισµός και οι σεξουαλικοί υπαινιγµοί από κάποιον ανώτερο ή επίθεση, σαφέστατα. Και από πρόσωπα που αν έλεγα τα ονόµατα, θα γινόταν σεισµός. Αλλά, όπως αντιλαµβάνεσαι, δεν µπορώ να τα πω».

Είναι εύκολο να κρατήσει µια γυναίκα αυτή την ισορροπία;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οταν µου πρωτοσυνέβη και ήµουν µαθήτρια στη σχολή, 18 χρόνων κοριτσάκι, ένιωσα πολύ άσχηµα. Ηταν από κάποιον µεγάλο δηµοσιογράφο και στην ηλικία και στο όνοµα. Και απλώς µπήκα στη διαδικασία να τον σιχαθώ. ∆εν είχα κάνει κάτι για να τον προκαλέσω. Αυτή η πρακτική µε ακολούθησε για πολλά χρόνια. Την περίοδο που είχα αρχίσει να δουλεύω υπήρχε πρόσωπο, που ήταν πάρα πολύ υψηλά ιστάµενο πολιτικά, το οποίο µετά την κρούση του και τη δική µου απόρριψη, όταν µε ξαναείδε, µου είπε «δεν έχεις µυαλό, θα µπορούσες τώρα να είσαι πολύ ψηλά». Τόσο κυνικά. Αυτό µε θύµωσε και ακόµη µε θυµώνει. Και αυτό σε κάνει να πεις «δεν θα σου περάσει, ρε φίλε µου».

Αυτά τα έχεις συζητήσει µε τον άνδρα σου;

«Όλα. Και ήταν και ο λόγος κάποιοι καλεσµένοι του να περάσουν δύσκολα»! (σ.σ.: γελάει)

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved