Σεργουλόπουλος: Με ποιον θα συνεργαζόταν στην τηλεόραση εκτός της Μπακοδήμου;
Media

Σεργουλόπουλος: Με ποιον θα συνεργαζόταν στην τηλεόραση εκτός της Μπακοδήμου;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τα επιχειρηματικά του βήματα και εξομολογήθηκε με ποιον άλλον παρουσιαστή θα ήθελε να συνεργαστεί.

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να ζήσεις μόνιμα στο εξωτερικό;
«Όχι. Η Ελλάδα είναι ένα μέρος πάρα πολύ περίεργο. Μου αρέσουν τα ταξίδια και να μένω καιρό στο εξωτερικό, όμως δεν θα άλλαζα τη χώρα που ζω. Θαυμάζω τους ανθρώπους που μπορούν να ταξιδεύουν συχνά και δεν έχουν πρόβλημα ν'αλλάζουν συχνά πόλεις και ηπείρους. Προσωπικά, δεν είμαι τόσο ευπροσάρμοστος».
Αν έπρεπε να συνεργαστείς με κάποιον άλλον στην τηλεόραση, ποιος θα ήταν;
«Κανείς!».

Σε τρομάζει το ενδεχόμενο να βρεθείς εκτός τηλεόρασης;
«Δεν αποκλείω τίποτα. Πάντως, η τηλεόραση, μέσο που αγαπώ ιδιαίτερα, ποτέ δεν υπήρξε για μένα κάτι που θα με τρόμαζε με τον τάδε ή δείνα τρόπο, είτε δουλεύοντας είτε απέχοντας απ' αυτήν. Απολαμβάνω τη δουλειά μου κι είμαι χαρούμενος μ'αυτά που έχω καταφέρει».

Πώς αποφάσισες να στραφείς από το χώρο της τηλεόρασης στην εστίαση;
«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως μ' αρέσει η φιλοξενία και να διοργανώνω βραδιές για φίλους στο σπίτι μου. Μ'αρέσει να δημιουργώ concepts, αυτό το κομμάτι με γεμίζει, γιατί ουσιαστικά αυτό κάνω και στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι πως έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα στις επιχειρήσεις αυτές κι είμαι σίγουρος πως κάποιος άλλος, αν ήταν στη θέση μου, δε θα το είχε τολμήσει στην καρδιά της κρίσης».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved