Δημήτρης Μαύρος: «Με τη Λία υπάρχει ένα μυστικό το οποίο αναρωτιόμαστε όλοι ποιο είναι»
Media

Δημήτρης Μαύρος: «Με τη Λία υπάρχει ένα μυστικό το οποίο αναρωτιόμαστε όλοι ποιο είναι»

Ο Δημήτρης Μαύρος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Δικαίωση». Είναι ο Λευτέρης Ρήγας ένας αρνητικός χαρακτήρας;

«Ο Λευτέρης δεν γνωρίζει ότι είναι κακός. Κανένας κακός δεν ίο ξέρει. Κάνει ό,τι κάνει ορμώμενος από τη φιλοδοξία του, από την επιθυμία του να προσφέρει τα καλύτερα στην οικογένεια του. Έχει τις ματαιοδοξίες που κουβαλάει από μικρό παιδί, καταφέρνει να φτάσει σε ένα σημείο που τα έχει καλύψει όλα αυτά και ξαφνικά τα μέλη της οικογένειας του και, συγκεκριμένα, ο γιός του γίνονται φορείς των δικών του επιθυμιών» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Για τον Χρήστο είχε σχέδια από παλιά...
«Ο Λευτέρης θα ήθελε να ασχοληθεί ο ίδιος με την πολιτική, αλλά από την άλλη τη βλέπει κι αυτή ως ένα μέσο που θα του προσφέρει ακόμη περισσότερα χρήματα. Και, βέβαια, κακά τα ψέματα, σε αυτό το σημείο ο Λευτέρης δεν απέχει καθόλου από το πώς βλέπει το σύνολο των ανθρώπων την πολιτική στην Ελλάδα σήμερα.»

-Με την κόρη του, Λία, αντίθετα δεν πολυασχολείται.
«Με τη Λία υπάρχει ένα μυστικό το οποίο αναρωτιόμαστε όλοι ποιο είναι.»

-Η σειρά θίγει την κακοποίηση γυναικών και παιδιών στην οικογένεια.
«Ναι, και το θεωρώ σημαντικό ότι θίγεται αυτό το θέμα, γιατί στην εποχή μας έχει γίνει πιο έντονο. Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, ο άνθρωπος ξεφεύγει από τη λογική και επιστρέφει στα ζωώδη ένστικτα του οπότε και οι συμπεριφορές του είναι ανάλογες.»

-Κάνετε όνειρα από τη στιγμή που αποκτήσατε παιδιά;
«Έχω μια πολύ πιο θετική ματιά στα πράγματα, όχι μόνο για μένα και την οικογένεια μου, αλλά και για αυτό τον τόπο. Αλίμονο αν χάσουμε την ελπίδα μας και την πίστη μας στους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved