Ο Αντ1 πρωταγωνιστή στην ενημέρωση και την ημέρα των εκλογών
Media

Ο Αντ1 πρωταγωνιστή στην ενημέρωση και την ημέρα των εκλογών

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, την ημέρα της μεγάλης εκλογικής μάχης, το δημοσιογραφικό και το τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1

θα βρίσκονται στην καρδιά των πολιτικών εξελίξεων, για να μας προσφέρουν την πιο ουσιαστική και σφαιρική ενημέρωση.

Την πρώτη αίσθηση της ατμόσφαιρας την ημέρα των εκλογών θα μας δώσει όπως πάντα το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη από τις 7:00 μέχρι τις 13:00. Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, η εκπομπή θα παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας και ο Γιώργος Παπαδάκης με τους συνεργάτες του θα ενημερώσουν αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια για την εκλογική διαδικασία. Στις 18:00, η μεγάλη εκλογική βραδιά ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Στις 19:00 ακριβώς, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των Exit Polls, με την εγκυρότητα της Metron Analysis και του Στράτου Φαναρά. Και σε αυτές τις εκλογές, ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του exit poll σε τρισδιάστατη εντυπωσιακή απεικόνιση.

Στο στούντιο μαζί με τη Μαρία Χούκλη, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος θα σχολιάζουν τις εξελίξεις μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Κορυφαίοι παράγοντες της δημόσιας ζωής, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τα αποτελέσματα, όπως αυτά θα διαμορφώνονται. Επιπλέον, απεσταλμένοι ανταποκριτές του ΑΝΤ1 θα μεταφέρουν το κλίμα, κατά τη διάρκεια της ροής των αποτελεσμάτων, ενώ σε ζωντανές συνδέσεις με τα γραφεία των κομμάτων, θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις καθώς και δηλώσεις πολιτικών.

Ο ΑΝΤ1 καλύπτει την προεκλογική περίοδο και τα αποτελέσματα των εκλογών και διαδικτυακά από το ant1news.gr με ειδική αφιερωμένη ενότητα με τίτλο ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015. Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 και το κεντρικό του δελτίο συνεχίζουν να δίνουν δυναμικά το «παρών» σε όλη την κρίσιμη προεκλογική περίοδο που διανύουμε, φιλοξενώντας σε καθημερινή βάση αρχηγούς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων καθώς και συνεντεύξεις τους. Κάθε βράδυ, δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι των παρατάξεων που μετέχουν στις εκλογές παίρνουν μέρος στο προεκλογικό Debate του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και καλούνται να απαντήσουν ολοκληρωμένα μέσα σε 90'' στις ερωτήσεις της Μαρίας Χούκλη. Την ίδια στιγμή, το Πολιτικό Βαρόμετρο του κεντρικού δελτίου παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων, παρακολουθώντας βήμα βήμα τις εξελίξεις της προεκλογικής περιόδου και την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved