Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Καπουτζίδη»
Media

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Καπουτζίδη»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην σειρά «Εθνική Ελλάδος» αλλά και για την ηρωίδα που υποδύεται.

Στην «Εθνική Ελλάδος», που ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται από το Mega, υποδύεσαι τη Φοίβη Παπαδάτου. Πιστεύεις ότι έχετε κοινά στοιχεία μεταξύ σας;
«Όχι, δεν θα έλεγα ότι έχουμε κοινά στοιχεία! Η Φοίβη Παπαδάτου "επένδυσε" και στήριξε την καριέρα της στις δημόσιες σχέσεις, επιδιώκοντας με κάθε τρόπο την προβολή της. Ενώ κατά βάθος έχει καλά στοιχεία, τα θυσίασε γι' αυτό που η ίδια θεωρούσε "καριέρα", χάνοντας όμως την ίδια την ψυχή της! Όλο αυτό που έστησε, ήταν τελικά κάτι πολύ ρηχό, πολύ πρόσκαιρο - κι ας έγινε μια από τις μεγαλύτερες σταρ της εγχώριας showbiz. Και επειδή, όπως σου είπα, είχε κρυμμένα μέσα της καλά στοιχεία, κάποια στιγμή ταρακουνήθηκε. Αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής, να αναζητήσει την αλήθεια της, να αφήσει πίσω της τη βαρετή απατηλή ζωή της κυνηγώντας ένα ελπιδοφόρο στόχο. Είναι δε τόσο έντονη αυτή η μετάλλαξη που την κάνει αγνώριστη. Πώς τα κατάφερε; Βάζοντας στόχο να ανακτήσει τη χαμένη πίστη της σε αξίες και ιδανικά, να βρει τη χαμένη της αξιοπρέπεια, τον καλό της εαυτό. Γιατί τελικά αποκαλύπτεται ότι είναι μια γυναίκα έξυπνη, με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αυτοπεποίθηση. Πίσω από το προσωπείο που είχε φτιάξει, κρύβεται μια ευαίσθητη ψυχή!».


Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεσαι με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Τι γνώμη είχες για εκείνον πριν;
«Ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του! Ο Γιώργος είναι τόσο πολύπλευρος, τόσο πολυτάλαντος, οι δουλειές του είναι εκπληκτικές. Έτσι, όταν επικοινώνησε μαζί μου ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντώνης Αγγελόπουλος, που εκτιμώ πολύ, για να μου πει για τη σειρά και να μου προτείνει το ρόλο της Φοίβης, ένιωσα μεγάλη χαρά. Και τον ευχαριστώ για την επιλογή του! Διάβασα το εκπληκτικό σενάριο του Γιώργου, ενθουσιάστηκα σφαιρικά αλλά και συγκεκριμένα με το ρόλο που μου πρότεινε και αποφάσισα ότι ήθελα πολύ να συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά».

Αναμφισβήτητα, όλοι θα συγκρίνουν την επιτυχία του «Παρά 5» με την «Εθνική Ελλάδος». Σε φοβίζει αυτή η σύγκριση;
«Κάθε δουλειά του Γιώργου είναι μοναδική! Η συγκεκριμένη είναι ακόμα πιο ώριμη, σύγχρονη, έχει κοινωνικές αναφορές, πολλαπλότητα συναισθηματικών αποχρώσεων, αλήθεια, και όλα αυτά μέσα από το ιδιαίτερο χιούμορ του Γιώργου Καπουτζίδη».


Στη δουλειά σου, όμως, δεν βαδίζεις με γνώμονα την επιτυχία; Πολλοί θα έλεγαν ότι συμμετέχοντας στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, έκανες μία ασφαλή επιλογή, έτσι δεν είναι;
«Αν νιώσω την ανάγκη να υποδυθώ ένα ρόλο και να κάνω μια συνεργασία, θα το κάνω χωρίς άλλη σκέψη».


Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved