Σεφερλής: «Δεν θέλω να είμαι σε όλα τα θέματα της εκπομπής, θέλω να μοιράζονται οι ρόλοι»
Media

Σεφερλής: «Δεν θέλω να είμαι σε όλα τα θέματα της εκπομπής, θέλω να μοιράζονται οι ρόλοι»

Ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξή του μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και αν φοβήθηκε ότι θα μπέρδευε το θέατρο με την εκπομπή.

Φοβήθηκες ότι θα μπέρδευες το θέατρο με το πρωινό;
«Όχι, το είχα ξεκαθαρίσει. Από την αρχή είπα πως δεν θα κάνω μεταμφιέσεις, ήξερα πώς είναι η εκπομπή, έλεγα ότι θα φέρω έναν άλλο αέρα στην παρουσίαση και θα είχαμε περισσότερη ψυχαγωγία. Εξάλλου έπρεπε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να καταλάβουν και οι υπεύθυνοι της εκπομπής ποιος είναι ο ρόλος μου. Δεν θέλω να είμαι σε όλα τα θέματα, θέλω να μοιράζονται οι ρόλοι. Λένε ότι κάνω one man show εγώ ποτέ δεν το είδα έτσι. Νομίζω ότι ο στόχος μας επιτεύχθηκε. Μόλις είδαμε ότι κάνει "κοιλιά" επαναφέραμε την εκπομπή όπως την ξεκινήσαμε, με παιχνίδια και πολύ χιούμορ, κάτι που μας διαφοροποιούσε από τους άλλους. Έχουμε αρχίσει να είμαστε από πάνω άσχετα αν κάποιοι προσπαθούν να το καλύψουν και λένε για νεανικά κοινά...».


Τα νούμερα τα κοιτάζεις;
«Όχι, είναι λίγο άδικο για τους ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση αλλά δεν έχουν μηχανάκια να τους παραγκωνίζουμε. Εγώ θέλω να είναι ωραία η εκπομπή, οπότε δεν ρωτάω τι νούμερα κάναμε. Ακούω μόνο αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι. Οι συνεντεύξεις, για παράδειγμα, μας πάνε καλά, αν και αυτό συζητήθηκε πολύ».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved