Αντώνης Λουδάρος: «Η γεύση που έχω από την εκπομπή, άλλες φορές είναι γλυκιά, άλλες πιο πικρή»
Media

Αντώνης Λουδάρος: «Η γεύση που έχω από την εκπομπή, άλλες φορές είναι γλυκιά, άλλες πιο πικρή»

Για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην συμπαρουσίαση της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στον Alpha μιλάει ο Αντώνης Λουδάρος, ανοίγοντας με ειλικρίνεια τα χαρτιά του...

Τι γεύση σάς έχει αφήσει µέχρι τώρα η παρουσίαση στην τηλεόραση;

«Μου προτάθηκε αυτή η συνεργασία από έναν συγκεκριµένο άνθρωπο, ο οποίος δεν ανήκει πλέον στο δυναµικό του καναλιού. Όπως καταλαβαίνετε αυτό λίγο µε ταρακούνησε. Γιατί ήταν µια συγκεκριµένη συµφωνία και έπρεπε να βρω πάλι τα πατήµατά µου σε καινούργια συνθήκη. Μάλλον θα µπορούσα να σου απαντήσω του χρόνου σε αυτήν την ερώτηση. Γιατί τώρα είµαι µέσα στη διαδικασία. Αυτό που σίγουρα µπορώ να πω είναι πως είµαι εκεί, παρών και προσπαθώ για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, η γεύση άλλες φορές είναι γλυκιά, άλλες πιο πικρή, αυτό όµως έχει να κάνει µόνο µε εµένα. ∆εν έχει να κάνει µε άλλους παράγοντες. Εχει να κάνει µε το κατά πόσο εγώ έχω δώσει ή όχι, αυτό που θα ήθελα».

Οταν έφυγε η Ζήνα Κουτσελίνη και χάθηκε η ισορροπία, όπως λέτε, κάνατε σκέψεις φυγής ή µετάνοιας;

«Όχι. ∆εν ένιωσα ποτέ πως «κακώς το έκανα». Ήξερα γιατί το κάνω. Έκανα αυτή την επιλογή µε πλήρη συνείδηση και θα προσπαθήσω να την τιµήσω µέχρι το τέλος».

Πώς νιώθετε όταν ακούτε αρνητικές κριτικές για την εκποµπή;

«Καταλαβαίνω πως είναι ένα παιχνίδι που παίζεται και που από αυτό τρώει ψωµί πάρα πολύ κόσµος, εκτός από την εκποµπή. Μια αρνητική κριτική τη λαµβάνω υπόψη µου γιατί µπορεί να µου κάνει και καλό. Μια κακόβουλη κριτική απλώς µε κάνει και γελάω».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved