Ορφανίδης: «Είμαι τυχερός που με επέλεξαν για τον ρόλο του “Στέφανου”»
Media

Ορφανίδης: «Είμαι τυχερός που με επέλεξαν για τον ρόλο του “Στέφανου”»

Ο Ανδρέας Ορφανίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα».

Φέτος, σε βλέπουμε στη σειρά του Μega «Κλεμμένα Όνειρα». Πες μας λίγα λόγια για το ρόλο.
«Είμαι πολύ τυχερός και ευγνώμων που με επέλεξαν μετά από διαδικασία ακρόασης σε μια αγαπημένη σειρά και στο ρόλο του Στέφανου. Αγαπάω πολύ τον Στέφανο και ταυτίζομαι απόλυτα μαζί του. Μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου στην ίδια ηλικία. Σε ένα καθημερινό σήριαλ οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες, υπάρχει πάντα πίεση χρόνου, ένταση και άγχος στο πλατό, καλούμαστε σε ελάχιστες ώρες να μάθουμε απ' έξω 30-40 σελίδες καθημερινά (στην ουσία το βράδυ που επιστρέφουμε σπίτι κομμάτια και αντί να κοιμηθούμε λίγες ώρες διαβάζουμε), δεν υπάρχει χρόνος για πρόβες και πολλές λήψεις και ο κίνδυνος να εκτεθεί ο ηθοποιός είναι μεγάλος αλλά εμείς προσπαθούμε πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι με ότι κι αν συμβαίνει γύρω μας, και σε κάθε λήψη να δημιουργούμε μια αληθινή στιγμή. Κι αυτή η εγρήγορση έχει τη γοητεία της!».

Στο σίριαλ είσαι ο ωραίος της σχολής που τον θέλουν όλα τα κορίτσια. Ως Ανδρέας ισχύει το ίδιο; Ήσουν ο ωραίος του σχολείου;
«Δεν με ενδιέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Σε κάποιους αρέσεις σε άλλους όχι. Και έτσι πρέπει να είναι. Δεν θεωρώ πως κάποιος πρέπει να επενδύει πάρα πολύ στην εμφάνιση του και να παραμελεί την ουσία της βαθύτερης ύπαρξης του. Είναι άλλο το να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου και άλλο το να είσαι κολλημένος και ερωτευμένος με την εικόνα σου και μόνο».
Σαφώς όλοι θέλουμε να αρέσουμε και να έχουμε αποδοχή αλλά αργά ή γρήγορα ο χρόνος θα τα πάρει όλα πίσω. Τι μένει μετά;
«Με ενδιαφέρει περισσότερο η καλή υγεία, η διατροφή, η άθληση, η πνευματική ανάπτυξη, να αποκτώ νέες δεξιότητες και φυσικά να γνωρίζω τον κόσμο και τον άνθρωπο».

Μπορείς να μας αποκαλύψεις τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Θα είσαι ξανά μαζί με την «Χαρά»;
«Είμαι ενθουσιασμένος με την εξέλιξη του χαρακτήρα μου και τη σχέση μου με την Χαρά. (την υποδύεται η αγαπημένη μου Αφροδίτη Αντωνάκη). Η δράση και οι εξελίξεις της σειράς είναι συναρπαστικές και αυτό που θα σας αποκαλύψω είναι πως σύντομα, στα επόμενα επεισόδια θα είμαστε ξανά μαζί!».
Πηγή: polispost

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved