Τανιμανίδης- Μαυρίδης: Αποκαλύπτουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο που συνάντησαν σε ταξίδι τους
Media

Τανιμανίδης- Μαυρίδης: Αποκαλύπτουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο που συνάντησαν σε ταξίδι τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξή τους μίλησαν για τους φόβους τους αλλά και τους κινδύνους που έχουν αντιμετωπίσει σε ταξίδια τους.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση;

Σάκης: «Όταν στο Νεπάλ, στα 4.500 μέτρα, παραλίγο να χάσουμε τον κολλητό μου Γιώργο από ίο altitude sickness... αλλά τελικά ουνειδητοποίησα ότι τη γλίτωσε, ρε γαμώτο!».
Γιώργος: «Τη στιγμή που άκουσα ότι δεν μπορεί να έρθει ελικόπτερο να με πάρει από το βουνό στα Ιμαλάια. Λύγισα, έκλαιγα σαν μικρό παιδί!».


Ο πιο μεγάλος κίνδυνος που συναντήσατε;
Σάκης: «Η συμβίωσή μου με τον Γιώργο σε ένα δωμάτιο για τόσο μεγάλη διάρκεια (κοντά 3 μήνες)! Είναι οριακή η κατάσταση.. και υπερβολικά επικίνδυνη για την υγεία σου! Θα πρέπει να σου δείξω φωτογραφία του δωματίου για να με καταλάβεις!».
Γιώργος: «Είναι τόσοι πολλοί που πρέπει να γράφω μία ώρα...».


Τι σημαίνει φόβος για εσάς;
Σάκης: «Φόβος για μένα σημαίνει αγάπη! Δεν με φοβίζει τίποτα στη ζωή εκτός από το να πάθουν κάτι οι άνθρωποι που αγαπάω. Και όσο πιο πολύ αγαπάω τόσο πιο μεγάλος είναι και ο φόβος μου! Μπορεί να ακούγεται κυνικό αλλά νομίζω ότι αυτός που δεν αγαπάει τίποτα είναι άτρωτος! Γι' αυτό και πιστεύω ότι ο φόβος είναι ένα απαραίτητο συναίσθημα που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το "φοβόμαστε"!».
Γιώργος: «Φόβος σημαίνει να στενοχωρήσω τη μητέρα μου και την αδελφή μου!».


Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved