Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα αρκετά λεφτά για να συνεχίσω»
Media

Νίκος Μουτσινάς: «Ζήτησα αρκετά λεφτά για να συνεχίσω»

Ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε να λυθεί από το «Δέστε τους» και να κάνει νέα ανοίγματα. Τι πραγματικά συνέβη και δεν έμεινε για ακόμα μία χρονιά στην εκπομπή;

«Το αγάπησα πολύ το «Δέστε τους» , αλλά δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι στα κεκτημένα μου. Έδωσα ό,τι είχα να δώσω σε αυτό, είχαμε πετύχει ένα δυνατό δέσιμο και ένιωθα λες και ήταν ριάλιτι, όπου οι κάμερες παρακολουθούσαν τις πλάκες μας και τα γέλια μας αλλά ήθελα να δοκιμαστώ και σε άλλα πράγματα, να μη μείνω για πέμπτη χρονιά στην ίδια εκπομπή. Κλείσαμε τον κύκλο της σε μια πολύ καλή φάση της και πήγαμε για άλλα «στοιχήματα» , καινούργια» τόνισε στην Real.
-Έχει ακουστεί ότι, παρόλο που το κανάλι ήθελε να συνεχίσετε, δεν τα βρήκατε στα οικονομικά.
«Το κανάλι ήθελε πολύ να συνεχίσουμε γιατί η εκπομπή πήγαινε πολύ καλά και βοηθούσε τον μέσο όρο του, γιατί δεν του κόστιζε ιδιαίτερα, γιατί είχε αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Η αλήθεια είναι ότι ναι, ζήτησα αρκετά λεφτά για να συνεχίσω όχι τα τρελά που γράφτηκαν, αλλά αρκετά, διότι πηγαίναμε για πέμπτη χρονιά και ήταν από τους άσους του καναλιού. Θα ήταν δέλεαρ για να μείνω τα περισσότερα λεφτά, δεν μου τα έδωσαν, αλλά ok, ούτε καβγάδες έγιναν, ούτε τα «σπάσαμε» . Έκλεισε απλώς ένας κύκλος.»
- Ισχύει ότι με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές σκοτωνόσασταν στα καμαρίνια;

«Με μαχαίρια κυκλοφορούσαμε (σ.σ.: γέλια)! Ποτέ δεν σκοτωθήκαμε . Αυτά γράφονται για να γεμίζουν σελίδες και τηλεοπτικός χρόνος σε εκπομπές. Υπήρξαν ελάχιστες εντάσεις από αυτές που τις βλέπεις σε όλες τις δουλειές όχι κάτι παραπάνω. Όταν υπάρχει καθημερινή τριβή αρκετές ώρες είναι φυσιολογικό να παίζουν και εντάσεις αλλά σε γενικές γραμμές περάσαμε πολύ καλά και γίναμε φίλοι. Δεν συμπαρουσιάζαμε απλώς την εν λόγω εκπομπή. Δέσαμε και γίναμε φίλοι, για αυτό και έχουμε καλή επαφή και τώρα. Μιλάμε αρκετά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved