Θέμης Γεωργαντάς: «Κανείς δεν μου έχει πει ποτέ στην εκπομπή τι να πω»
Media

Θέμης Γεωργαντάς: «Κανείς δεν μου έχει πει ποτέ στην εκπομπή τι να πω»

Για την παρουσία του, για δεύτερη σεζόν στο πρωινό του ΑΝΤ1, για τους «ρόλους» που έχουν αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή αλλά και για τον δικό του ρόλο σε αυτήν, μιλάει ο Θέμης Γεωργαντάς...



Παραμένεις για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1. Πώς είναι τα πράγματα;



«Τα πράγματα είναι μια χαρά, όπως και πέρυσι. Φέτος χαίρομαι διπλά, γιατί πέρυσι ήμουν πιο πολύ σε φάση «πώς θα είμαι στο ”Πρωινό“». Φέτος είμαι πολύ καλύτερος και έχω δέσει περισσότερο με τον Γιώργο και τη Φαίη. Τον Λιάγκα πλέον νομίζω ότι τον καταλαβαίνω αμέσως. Δεν χρειάζεται να μιλήσει και μόνο που θα τον κοιτάξω καταλαβαίνω τι σκέφτεται ή τι πάει να πει».



Και συνήθως τα λέει σταράτα...



«Μα αυτή είναι η επιτυχία του Λιάγκα, ξεκάθαρα. Είναι αυτός που θα μιλήσει, που θα πει όλα όσα σκέφτεται και δεν πρόκειται να χρυσώσει το χάπι. Και από την άλλη είναι η Φαίη, που είναι σαν να μπαλατζάρει τον Γιώργο. Δηλαδή ο Γιώργος θα πει αυτό που πιστεύει και στη συνέχεια η Φαίη θα το πιάσει από μια πιο ρομαντική διάθεση. Και εκείνη τα λέει τσεκουράτα, αλλά τα προσεγγίζει διαφορετικά».


Υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι αυτό είναι ρόλοι...



«Μπορεί και εγώ να το πίστευα εάν τους παρακολουθούσα τηλεοπτικά, αλλά τώρα που είμαι στο «Πρωινό» το βλέπω ξεκάθαρα. Κανείς δεν μου έχει πει ποτέ στην εκπομπή τι να πω. Ποτέ. Λέω πάντα τη γνώμη μου, όποτε και όπως θέλω. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως ρόλος».



Πηγή: Real
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved