Κατερίνα Καραβάτου: «Η στήριξη που είχαμε από τους καλεσμένους μας, μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα»
Media

Κατερίνα Καραβάτου: «Η στήριξη που είχαμε από τους καλεσμένους μας, μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα»

Η αγάπη του κοινού στη νέα της δουλειά στο «Ε» έγινε εμφανής αφού το «Στα καλά καθούμενα» έκανε τριπλάσια τηλεθέαση από το μέσο όρο του καναλιού. Πώς το σχολιάζει αυτό η Κατερίνα Καραβάτου;

«Βαθιά μας επιθυμία ήταν η ιδέα μας να αρέσει στους τηλεθεατές, γιατί τα τηλεο¬πτικά προγράμματα γίνονται για το κοινό. Χαιρόμαστε που καταφέραμε να δώσουμε δείγματα γραφής και συνεχίζουμε να είμαστε σε δημιουργική διαδικασία κάθε εβδομάδα», λέει στο περιοδικό Εγώ.
Οι καλεσμένοι τους λειτουργούν σαν να βρίσκονται με φίλους τους. «Είναι ό,τι πιο υπέροχο συμβαίνει έπειτα από την αγάπη του κοινού, που είναι πραγματικά συγκινητική. Όταν ξεκινήσαμε, επειδή βρισκόμαστε σε ένα κανάλι που συνεχώς εξελίσσεται, είχαμε αρχικά μια αγωνία για το αν θα έρθουν στην εκ¬πομπή πρόσωπα. Η στήριξη όμως που είχαμε από τους εν δυνάμει καλεσμένους μας, μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα! Κάποιοι μας έπαιρναν τηλέφωνο για να έρθουν στην εκπομπή πριν καν επικοινωνήσουμε μαζί τους ή άλλοι μας λένε ότι θα ήθελαν να ξαναέρθουν. Είναι μοναδικό, καταπληκτικό», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved