Λουδάρος: «Αν χτυπάνε την εκπομπή όπου εμφανίζομαι δεν θα βάλω και πλερέζες!»
Media

Λουδάρος: «Αν χτυπάνε την εκπομπή όπου εμφανίζομαι δεν θα βάλω και πλερέζες!»

Ο Αντώνης Λουδάρος συμμετέχει στο Σπίτι μου σπιτάκι μου, ως παρουσιαστής. Έχει μετανιώσει έστω και για ένα λεπτό που μπλέχτηκε με την παρουσίαση;

«Οχι μόνο δεν το έχω μετανιώσει αλλά σκέφτομαι τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω γενικότερα, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει πολύ. Όσο βάρβαρο κι αν είναι να σηκώνεσαι τα Σαββατοκύριακα στις 6 το πρωί, η αδρεναλίνη που υπάρχει την ώρα που είμαστε στον αέρα με φτιάχνει. Είναι σαν να έχω πάει σε μια ξένη χώρα και γι' αυτό μπορεί μερικές φορές να κοιτάζω σαν... τουρίστας! Κι αυτός θα πρέπει σιγά-σιγά να είναι και ο σκοπός μου: Να είμαι τα μάτια του τηλεθεατή μέσα στην εκπομπή» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.
-Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τα μέσα ενημέρωση-και μη- σε έχει επηρεάσει καθόλου;
«Αν χτυπάνε την εκπομπή ή την παράσταση όπου εμφανίζομαι, χτυπάνε κι εμένα. Αλλά δεν θα βάλω και πλερέζες! Απλώς γίνομαι πιο δυνατός.»
-Σε αγχώνουν τα νούμερα;
«Θα ήθελα να είμαστε σε καλύτερη θέση αλλά με βεβαιότητα σου λέω ότι θα είμαστε! Τα νούμερα που γίνονται δεν ανταποκρίνονται στη δουλειά μας. Σιγά-σιγά η εκπομπή θα βρει το κοινό της και θα προχωρήσει.»
- Παίρνεις πολλά χρήματα;
«Ναι γιατί αυτή την περίοδο παίζουν πολλά λεφτά... (γέλια) Και όλο αυτά τα γράφουν άνθρωποι που ξέρουν το χώρο!»
-Θα έμενες σε μια δουλειά μόνο για το οικονομικό;
«Δόξα τω θεώ δουλεύω σε πολύ μεγάλες παραγωγές στο θέατρο που μου αποφέρουν χρήματα. Δεν το κάνω για τα λεφτά, το κάνω γιατί αισθάνομαι ότι είμαι ζωντανός. Οτι είμαι σε έναν στίβο και κάνω αθλητισμό. Παλεύουμε για να φτιάξουμε μια εκπομπή που να γίνεται όλο και καλύτερη. Έστω και με δειλά βήματα. Δεν ήμασταν μια ομάδα δεμένη χρόνια, είμαστε μια ομάδα που εβδομάδα την εβδομάδα γνωριζόμαστε και γινόμαστε παρέα. Γιατί αυτό το κομμάτι λείπει. Πάνω-κάτω η θεματολογία είναι κοινή σε όλες τις εκπομπές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved