Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Αν δεν έχεις καλούς συνεργάτες, αυτό που κάνεις είναι καταδικασμένο»
Media

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Αν δεν έχεις καλούς συνεργάτες, αυτό που κάνεις είναι καταδικασμένο»

O Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ένας νέος ηθοποιός, τον οποίο βλέπουμε στην Δικαίωση. Ποια είναι τα επαγγελματικά όνειρα του, ως νέος στον χώρο;

«Όταν τελείωσα τη σχολή, δεν είχα προσδοκίες να κάνω πράγμα τα. Ωστόσο, σχεδόν αμέσως έπαιξα σε παράσταση του «Εθνικού και στην Επίδαυρο και τώρα στην τηλεόραση, απέναντι στην οποί ήμουν προκατειλημμένος. Το όνειρο μου είναι να νιώθω γεμάτο με αυτό που κάνω. Όμως, ο κινηματογράφος με ενδιαφέρει πάρα πολύ» τόνισε στο Mytv.
-Πιστεύεις πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο για να εξασφαλίσεις κάποιες συνεργασίες;
«Για να είμαστε ειλικρινής, βοηθάει. Αλλά όσο εύκολα σου ανοίγει κάποιες πόρτες, τόσο εύκολα μπορεί να σου τις κλείσει κιόλας. Πρέπει να αποδείξεις πως δεν δουλεύεις μόνο και μόνο γιατί είσαι εμφανίσιμος.»
-Φοβάσαι μήπως μπεις και εσύ σε αυτή την κριτική;
«Δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά καινά φοβάμαι, θέλω να νιώθω ελεύθερος. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, πρέπει να νιώθεις έτοιμος για όλα. Υπάρχουν φόβοι μέσα μου. αλλά οι επιθυμίες μου είναι μεγαλύτερες από τους φόβους μου.»
-Έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες στο ξεκίνημα της πορείας σου;
«Πιστεύω στο ταλέντο, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεσαι σε αυτό. Κάποιος που έχει μάθει να δουλεύει δεν φοβάται. Η τηλεόραση είναι διαφορετική από το θέατρο. Είναι διαφορετικά είδη. Στο θέατρο νιώθω απόλυτη ελευθερία πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, παίζει μεγάλο ρόλο και το πόσο τυχερός είσαι και πιστεύω πολύ στην ομαδικότητα. Αν δεν έχεις καλούς συνεργάτες, αυτό που κάνεις είναι καταδικασμένο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved