Όλγα Τρέμη: «Το δελτίο του Mega δεν είχε σωστή πολιτική ισορροπία»
Media

Όλγα Τρέμη: «Το δελτίο του Mega δεν είχε σωστή πολιτική ισορροπία»

Τους λόγους που το δελτίο ειδήσεων του Mega συνεχίζει να μην είναι πρώτο σε τηλεθέαση, αναλύει από την πλευρά της η Όλγα Τρέμη.

Το δελτίο του Mega, παρά τις αλλαγές, ακόμα δεν είναι πρώτο, κάτι που ήταν και το ζητούμενο. Τι κινήσεις πρέπει να γίνουν;

«Ναι, δεν είναι. Είμαστε μια νέα ομάδα, μπορεί ακόμα να μην έχουμε δέσει. Σημασία έχει να διατηρείς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αν και το ζητούμενο φυσικά είναι η πρωτιά, αλλά όχι απαραίτητα το στοιχείο εκείνο που έχει σημασία δημοσιογραφικά. Το Mega οφείλει να συντηρήσει και να επεκτείνει τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Την αμεσότητα, την εγκυρότητα, την ισορροπία, το άνοιγμα στον κόσμο. Όλα αυτά είναι στοιχεία ταυτότητας».

Αν όλα αυτά είναι στοιχεία που δηλώνουν την ταυτότητα του καναλιού, γιατί δεν πήγε και δεν πάει καλά το δελτίο;

«Παλιά, νομίζω γιατί κούρασε, είχε πρόβλημα στη φόρμα του, ήταν φλύαρο, δεν έδωσε έμφαση στο ρεπορτάζ, δεν είχε σωστή πολιτική ισορροπία. Αυτό που έχει σήμερα, δηλαδή. Να ακούγονται όλες οι απόψεις. Ο κόσμος ενοχλήθηκε από τη στάση του καναλιού. Θεώρησε ότι είμαστε μονομερείς. Το αισθανόμουν και εγώ. Τώρα είναι μια ομαδική δουλειά και αυτό είναι πολύ φανερό. Αν κάποιος δεν λειτουργεί ομαδικά, δεν έχει δυνατό αποτέλεσμα. Για να είμαστε δίκαιοι, πάντα προσπαθούσαμε, αλλά θα έλεγα ότι τώρα έχουμε την αίσθηση ότι μετέχουμε ισότιμα... Το παιχνίδι κερδίζεται με την παραπάνω πληροφορία, με την καλύτερη αξιολόγησή της, το γρήγορο βίντεο, γενικά την ομαδική δουλειά».

Την απομάκρυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου πώς την αξιολογείς;

«Με ξένισε, ομολογώ, δεν ήταν κάτι που περίμενα.

Με την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου άλλαξε κάτι -γιατί και αυτό δεν έγινε ακόμα εμφανές- ή όχι;

«Δεν έχουμε δέσει ακόμα. Η οικειότητα δεν υπάρχει ακόμα. Άμα δέσουμε ως ομάδα, θα γίνει πιο διαδραστικό. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα. Θα έρθει με τον χρόνο...»

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved