Ρένια Λουιζίδου: «Τα χρήματα που παίρνω από το «Σόι σου» δεν είναι τα «ψίχουλα» που μου είχαν προτείνει»
Media

Ρένια Λουιζίδου: «Τα χρήματα που παίρνω από το «Σόι σου» δεν είναι τα «ψίχουλα» που μου είχαν προτείνει»

Αφού επισημαίνει για ακόμα μία φορά πως τα χρήματα πλέον που παίρνουν οι ηθοποιοί από δουλειές τους στην τηλεόραση είναι πολύ λίγα σε σχέση με παλιότερα, η Ρένια Λουιζίδου απαντάει και στο ερώτημα αν πήρε καλά λεφτά από το «Σόι σου» στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Δεν υπάρχουν «καλά λεφτά» πια στην τηλεόραση, κακά τα ψέματα» λέει στη real και συνεχίζει: «Υπάρχουν κάποια χρήματα που μπορούν να βουλώσουν κάποιες τρύπες και που σε συνδυασμό με αυτά του θεάτρου μπορούν να βοηθήσουν να τη βγάλεις καθαρή, που λέγαμε. Πάντως, ευτυχώς, δεν είναι τα «ψίχουλα» που μου είχαν προτείνει τότε που αρνήθηκα να παίξω. Θέλω εδώ να διευκρινίσω ότι δεν είμαι σε κανένα «συννεφάκι», χωρίς να βλέπω τι γίνεται γύρω μου, δεν έχω τρελές απαιτήσεις, ούτε και κάνω άγριες διαπραγματεύσεις. Αυτά δεν τα έκανα ούτε παλιά που υπήρχαν χρυσά πακέτα! Απλώς θέλω να δουλεύω αξιοπρεπώς και να μην παίζουν άθλια παιχνίδια στην πλάτη μου πατώντας στην οικονομική κρίση που υπάρχει. Δεν μ' αρέσει!»

Σε ποσοστό, πόσο έχει πέσει το κασέ σου;

«Δεν έχει νόημα να μιλήσω με ποσοστά, αλλά τα λεφτά που παίρνουμε πια στην τηλεόραση είναι πολύ, πολύ, πολύ λιγότερα. Κράτησέ το αυτό το τρεις φορές «πολύ», σε παρακαλώ. Κατάλαβες;

Απολύτως! Το καλό είναι ότι παίρνετε κάποια χρήματα από τις απανωτές επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς». Κάτι θα κάνουν και αυτά.

«Κάτι λίγο! Αλλά, πίστεψέ με, κάτι πολύ λίγο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved