Ζέτα Μακρυπούλια: Εξηγεί τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία της με το I Love My Country
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: Εξηγεί τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία της με το I Love My Country

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ζέτα Μακρυπούλια εξηγεί αν έχει λήξει οριστικά η συνεργασία της με το mega αλλά και γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία τους στο I Love My Country.


Ισχύει ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος σου στο Mega;
«Όχι. Επίσημα δεν έχουμε πει ότι σταματάμε τις σχέσεις μας αλλά δεν είμαστε και δεσμευμένοι»


Είναι από τις περιπτώσεις που άλλα που περίμενες να δεις και άλλα έγιναν τελικά;
«Όχι γιατί δεν είμαι 13 χρονών ούτε περιμένω παραπάνω πράγματα. Ξέρω σε ποια χρονική εποχή έγινε αυτή η μετάβασή μου και ούτε πιστεύω ότι ο κόσμος προσπαθεί να μου τη φέρει με κάποιο τρόπο. Όταν το Mega με πλησίασε είδα ανθρώπους που ήθελαν να είμαι στο κανάλι τους και για αυτό είπα ναι. Το ότι μπορεί κάποια πράγματα να μην έγιναν όπως τα φανταζόμασταν εκεί εμπλέκονται πολλά πράγματα, αλλά όχι κάποιος δόλος για να μου βάλουν τρικλοποδιά»


Τότε γιατί δεν έκανες το I love my country που σου πρότειναν από το Mega;
«Αυτή πρόταση είναι η δεύτερη φορά που μου γίνεται – παλιότερα μου είχε γίνει από άλλο κανάλι. Έχει ενδιαφέρον και θα στηριχθεί από μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά όταν τα έβαλα κάτω, σκέφτηκα, ότι κάποιο λόγο είχα όταν είχα πει το πρώτο όχι, και θεωρώ ότι υπάρχουν παραπλήσια πρότζεκτ αυτή τη στιγμή. Εξήγησα λοιπόν στο Mega τους λόγους και μιλήσαμε για το μέλλον. Δεν υπάρχει βιασύνη από εμένα και θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή τη σχέση», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved