Παύλος Σταματόπουλος: «Η Σίσσυ είναι οικογένειά μου»
Media

Παύλος Σταματόπουλος: «Η Σίσσυ είναι οικογένειά μου»

Για τους ανθρώπους της τηλεόρασης με τους οποίους έχει έρθει κοντά αλλά και για τους λόγους που δεν έχει καταφέρει η ομάδα του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» να δημιουργήσει μεταξύ της τόσο δυνατές φιλίες, μιλάει ο Παύλος Σταματόπουλος.

Αναφερόμενος στη φιλία που έχει εδώ και χρόνια με τη Σίσσυ Χρηστίδου, επισημαίνει στη real: «Τώρα µιλάς για οικογένεια. Η Σίσσυ είναι οικογένειά µου. Αυτό δεν έχει να κάνει µε τον χώρο. Ακόµη κι αν κάναµε άλλες δουλειές µε τη Σίσσυ θα είχαµε αυτή τη σχέση. Εχω κάνει ωραίες συνεργασίες στον χώρο, τις οποίες κρατώ. Αυτό που θα ήθελα να σκέφτονται και οι άλλοι για εµένα είναι πως είµαι ένας καλός συνεργάτης».

Με τη φετινή οµάδα κάνετε παρέα εκτός πλατό;

«Μιλάµε για ανθρώπους που έχουν ήδη δροµολογήσει τις ζωές τους. Ο Νίκος έχει οικογένεια, που σηµαίνει πως έχει κάποιες προτεραιότητες. Ο Αντώνης έχει τους φίλους του, το θέατρό του. Η Κωνσταντίνα, επίσης. Νοµίζω πως αν δεν υπάρχει ένα µαγικό δέσιµο, όπως π.χ. µε τη Σίσσυ, υπάρχει µια καλή συνεργασία. Θεωρώ φίλους εκείνους που µπορώ να τους τηλεφωνήσω στις 04:00 και να τους πω το πρόβληµά µου. Και ενδεχοµένως να βγούµε ή να πάµε διακοπές. Αυτό δεν το έχουµε µεταξύ µας, όχι γιατί δεν το θέλουµε, απλώς επειδή δεν έχει τύχει. Μέχρι στιγµής έχουµε µια αρµονική σχέση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved