Αυγουστίδης: «Δεν έχω κυνηγήσει κάποια γυναίκα τόσο πολύ όσο ο Αχιλλέας»
Media

Αυγουστίδης: «Δεν έχω κυνηγήσει κάποια γυναίκα τόσο πολύ όσο ο Αχιλλέας»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» και για τις εξελίξεις.

Την «Εθνική Ελλάδος» τη βλέπεις όσο μεταδίδεται;

«Ναι, τη δικιά μας δουλειά τη βλέπω, αλλά μου τη σπάει που πρέπει να περιμένω μία εβδομάδα για να δω το full επεισόδιο».

Το σίριαλ αυτό είναι κωμωδία, όμως έχει και κοινωνικά στοιχεία που είναι δυσκολοχώνευτα και βαριά. Δύσκολος συνδυασμός...
«Ο καλύτερος τρόπος, αλλά και ο πιο δύσκολος είναι να το κάνεις μέσα από το χιούμορ. Και ο Γιώργος το πετυχαίνει απόλυτα αυτό! Ο κόσμος απέδειξε ότι ήταν έτοιμος γι' αυτό το συνδυασμό, γι' αυτή την απεικόνιση του στιγμιότυπου της πραγματικότητας. Δεν έδειξε με το δάχτυλο, δεν είπε πουθενά και σε κανέναν «είσαι λάθος!» ή «είσαι σωστός!». Έχει ήθος, χιούμορ, επίπεδο, αισθητική. Οπότε ο κόσμος αυτό το σέβεται και αυτό βοηθά το κοινό να ταυτιστεί με όλα».

Βλέπουμε προς το παρόν ότι ο Αχιλλέας, ο ρόλος σου, κυνηγά τη Φοίβη μανιωδώς και επίμονα. Εσύ έχεις κυνηγήσει ποτέ κάποια γυναίκα σε αυτό το βαθμό;
«Κοίτα να δεις τι γίνεται: Ο Αχιλλέας τρώει πολύ γερές χυλόπιτες και δεν ξέρω αν κάποιος θα μπορούσε να τις ξεπεράσει. Να ρίξει τον εγωισμό του για χάρη της ή για χάρη του έρωτα...Τι να σου πω; Προσωπικά δεν έχω κυνηγήσει κάποια γυναίκα τόσο πολύ. Σε κανονικά πλαίσια διεκδικώ έναν άνθρωπο όταν ενδιαφέρομαι».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved