Κοντογεώργη: «Η τεράστια επιτυχία της σειράς μας έδωσε μεγάλη χαρά»
Media

Κοντογεώργη: «Η τεράστια επιτυχία της σειράς μας έδωσε μεγάλη χαρά»

Η Nάντια Κοντογεώργη σε συνέντευξή της μίλησε για την επιτυχία που βιώνει στα επαγγελματικά της.

Φέτος, ζείτε την απόλυτη επιτυχία, τόσο στο θέατρο, όσο και στη τηλεόραση. Το επόμενο βήμα, αυτό το «μετά», δεν σας αγχώνει;
«Ονειρεύομαι πράγματα. Σκέφτομαι πολλά, για να είμαι ειλικρινής. Θέλω όμως να κλείνω τα κεφάλαια και μετά να προχωράω στο επόμενο βήμα. Έτσι είμαι σα χαρακτήρας. Θέλω να απολαμβάνω τη «Μελωδία», να κλείσει μέσα μου, και μετά να καταβάλω ενέργεια στο επόμενο βήμα. Δεν με αγχώνει, καριερίστικα. Δε σκέφτομαι έτσι. Σκέφτομαι την ανάγκη μου, τη κλίση μου και τι θα μου προταθεί, καλλιτεχνικά».
Εικάζω πως θέλετε το επόμενο βήμα, να είναι μια προσωπική ανάγκη έκφρασης που ως timing να αφορά και το κοινό....
«Ακριβώς! Είναι το πρωτογενές. Θέλω να «επικοινωνήσω» στο κόσμο, τη προσωπική μου-εκάστοτε-καλλιτεχνική ανάγκη, όποια και αν είναι αυτή. Αυτό μας ωθεί να γίνουμε ηθοποιοί, πίσω από ρόλους, μάσκες, ιστορίες....επικοινωνούμε το φαντασιακό μας κόσμο και το ψυχισμό μας...».
Όταν πρωτοπήρατε τα κείμενα από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Κάτω Παρτάλι» φανταζόσασταν το μέγεθος της τεράστιας επιτυχίας;
«Όταν ξεκινάω μια καινούργια δουλειά, δε σκέφτομαι αν θα κάνει μεγάλη επιτυχία. Σκέφτομαι πως εγώ μπορώ να το κάνω όμορφο. Πώς να το διανθίσω. Τι κομμάτια μου θα βάλω μέσα και τι καινούργιο θα μάθω για μένα και το ρόλο. Η τεράστια επιτυχία της σειράς μας έδωσε όλους τους συντελεστές μεγάλη χαρά! Οδήγησε όλους μας, ομαδικά, σε μια υψηλότερη ενεργειακή κατάσταση. Όπως όλες οι χαρές...», δήλωσε στο «outnow».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved