Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Μπρούσκο»!
Media

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Μπρούσκο»!

Η σειρά «Μπρούσκο» και την ερχόμενη εβδομάδα θα «καθηλώσει» τους τηλεθεατές μπροστά στη μικρή οθόνη με τις εξελίξεις.

Τραυματισμοί, μυστικά και φαγητό με πρώην περιλαμβάνουν τα νέα επεισόδια.

Ο Ματθαίος μετά από πολύ καιρό, έρχεται τόσο κοντά με την Αναστασία και το μωρό της, σε μια συνάντηση που θα ξυπνήσει παλιά συναισθήματα. Ο Νεκτάριος με τον Πάτροκλο φτάνουν στα άκρα και παίζουν ξύλο, εξαιτίας της σχέσης του Νεκτάριου με την Αντιγόνη. Η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Μηνά και όλους τους άλλους πως απέβαλε, αλλά κανένας δεν την πιστεύει. Ο Χρήστος απειλεί κατά πρόσωπο τον Διαμαντή πως θα τον ξεσκεπάσει και τον προειδοποιεί προκειμένου να αφήσει ήσυχη την Όλγα. Όλοι εξακολουθούν να είναι πολύ θυμωμένοι με τον Σήφη και ο Μηνάς καταφέρνει να κάνει μια τελευταία κουβέντα μαζί του, αλλά αυτά που θα ακούσει θα τον εξοργίσουν.. Ο Πάτροκλος παρακαλάει τη Δήμητρα να φύγουν μαζί στο εξωτερικό και ο Αχιλλέας αρνείται να πιστέψει πως η Αλεξάνδρα είναι ερωτευμένη μαζί του, όταν ένα δραματικό γεγονός που θα συμβεί θα αλλάξει την πορεία των πραγμάτων.
Σοκαρισμένος ο Αχιλλέας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Αλεξάνδρας, ζητάει την βοήθεια του Νεκτάριου και της Δήμητρας, ώστε να μην αντιληφθεί το παραμικρό η Μελίνα. Οι ώρες όμως περνούν κι η Μελίνα τρομαγμένη απ' την πολύωρη απουσία του, ξεσπάει όταν τον βλέπει μπροστά της. Στο μεταξύ ο Διαμαντής συνεχίζει ν' απειλεί την Όλγα προκειμένου να την έχει υποχείριό του, ενώ η Αναστασία ενοχλημένη απ' την συμπεριφορά του Σήφη, που εξακολουθεί να μη δίνει σημάδια ζωής, δηλώνει πως θα τον διαγράψει οριστικά απ' τη ζωή της. Εν όψει μιας πιθανής νέας συνεργασίας, ο Ματθαίος κι η Αναστασία θα έρθουν γι' άλλη μια φορά αναγκαστικά πάρα πολύ κοντά!!!. Αντίθετα, η κατάσταση μεταξύ Δάφνης-Μάρκου παραμένει κρίσιμη. Τα συναισθήματα της Λουκίας την πνίγουν καθώς αντιλαμβάνεται πως ο έρωτάς της για τον Παύλο δεν θα βρει ποτέ πια ανταπόκριση. Η Μελίνα εκδηλώνει τη ζήλια της προς τον Αχιλλέα, τη στιγμή που η ζωή της Αλεξάνδρας κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή.
Η κρίσιμη κατάσταση της Αλεξάνδρας στο νοσοκομείο, φέρνει σε όλο και πιο δύσκολη θέση τον Αχιλλέα, που αναγκάζεται να λέει το ένα μετά το άλλο ψέμα στη Μελίνα, προκειμένου να καλύψει την κατάσταση. Η Αναστασία σε ένα επαγγελματικό τετ-α- τετ με τον Ματθαίο, προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της και αποφασίζει να πάει στην Κύπρο, σπρωγμένη από τον αγιάτρευτο έρωτά της, χρησιμοποιώντας σαν αφορμή για μια καινούργια ευκαιρία που ανοίγεται για τον συνεταιρισμό τους στην Κίνα. Στο μεταξύ η Όλγα με τον Πάτροκλο, ξεκινάνε να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο του Διαμαντή για σαμποτάζ στο κτήμα Δημοσθένους. Στα Χανιά, η Δάφνη αποφασίζει να πάρει το αίμα της πίσω για την απιστία του Μάρκου και σ' αυτό το σχέδιό της μπλέκει και τον Διαμαντή, καθώς οι δυο τους βγαίνουν να φάνε στο πιο γνωστό εστιατόριο της πόλης. Ο Μηνάς, που δεν έχει πιστέψει ακόμα την εκδοχή της Βασιλικής, ότι απέβαλε, της προτείνει να παντρευτούν ξανά και να κάνουν οικογένεια, αλλά η Βασιλική έχει άλλα μυστικά κι άλλα σχέδια.
Ο Αχιλλέας νιώθει ευγνωμοσύνη προς την Αλεξάνδρα που του 'σωσε τη ζωή, αλλά και τύψεις απέναντι στη Μελίνα για τα μυστικά που της κρύβει. Έτσι πείθεται εύκολα, όταν η τελευταία του ζητάει να δεχτεί ως παρένθετη μητέρα τη Δήμητρα, κρυφά απ' τον Νεκτάριο. Ο Μάρκος παίρνει γι' αστείο τη δήλωση της Δάφνης πως είναι σε ραντεβού με άλλον άντρα κι επισκέπτεται την Κωνσταντίνα και τον Μανωλιό, σίγουρος ότι την κρύβουν εκεί. Το σχέδιο Όλγας-Πάτροκλου για την καταστροφή του κτήματος Δημοσθένους, μπαίνει στην τελική ευθεία, ενώ παράλληλα η Όλγα αρχίζει να ζηλεύει διαπιστώνοντας την εξάρτηση του Ματθαίου, απ' την Αναστασία. Η απόπειρα της Ευρυδίκης να πλησιάσει ξανά την οικογένεια των Ματθαίων, αποτυγχάνει. Η Βασιλική θυμώνει όταν αντιλαμβάνεται πως ο Μηνάς ήδη έχει αρχίσει να συγχωρεί μέσα του τον Σήφη, θεωρώντας τον πάντα αδερφό του. Όταν η Μελίνα απαντά τυχαία στο κινητό του Αχιλλέα, χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια της όταν ακούει να τον ζητούν απ' την αστυνομία.. γι' αναγνώριση σεσημασμένων κακοποιών.
Ο Μάρκος παθαίνει πανικό, όταν μαθαίνει από τον Παύλο ότι η Δάφνη βρισκόταν μαζί με τον Διαμαντή για φαγητό, με αποτέλεσμα να της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας και την ίδια να του ανακοινώνει το ταξίδι της στην Κύπρο με σκοπό να του ανταποδώσει την απιστία.. Η Μελίνα πιστεύει ακράδαντα ότι ο λόγος που η Βασιλική απέβαλε, ήταν επειδή το παιδί ήταν του Πάτροκλου.. για αυτό και έξαλλη του το αποκαλύπτει.. τότε αυτός σοκαρισμένος και έξω φρενών τα βάζει με τη Βασιλική που δεν του το είπε.. Ενώ η Δήμητρα του παραδέχεται ότι υποφέρει στο γεγονός ότι παντρεύεται την Άννα. Η Αναστασία ενημερώνει τον Ματθαίο για το επαγγελματικό της ταξίδι στην Κύπρο, ένα ταξίδι που δυσαρεστεί ιδιαίτερα την Όλγα. Πριν αναχωρήσει όμως φροντίζει να συναντήσει τον Ανδρέα και να του εγγυηθεί, ότι δεν πρόκειται να μπει κανείς πλέον εμπόδιο στη σχέση του με την Αγγελική. Ο Παύλος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ούτως ώστε να βρει τον Σήφη στην Αθήνα, η Αναστασία όμως δεν φαίνεται να έχει την πρόθεση να συγχωρέσει και να δεχτεί πίσω τον αδερφό της. Η Αντιγόνη δεν μπορεί άλλο να μοιράζεται τον Νεκτάριο, τον εγκαταλείπει, φεύγει κρυφά από εκείνον και πάει στα Χανιά, στην Βασιλική, κάτι που οργίζει αφάνταστα τον Μηνά. Η Αλεξάνδρα, αποκαλύπτει στον Αχιλλέα, ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, για αυτό και του έσωσε τη ζωή, ενώ ο Αχιλλέας της δηλώνει για μία ακόμη φορά πως η Μελίνα είναι τα πάντα για εκείνον και να μην τρέφει ελπίδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved