Μιχαήλ-Αποστολάκης: «Είναι αστείο που το Mega Κύπρου “έκοψε” σκηνές από την “Εθνική Ελλάδος”»
Media

Μιχαήλ-Αποστολάκης: «Είναι αστείο που το Mega Κύπρου “έκοψε” σκηνές από την “Εθνική Ελλάδος”»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Κώστας Αποστολάκης σχολίασαν την απόφαση του Mega Κύπρου να «κόψει» σκηνές από τη σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Πώς κρίνετε την απόφαση του Mega Κύπρου να λογοκρίνει τη σκηνή της επίθεσης εκφοβισμού που δέχεται ο ομοφυλόφιλος προπονητής στο σίριαλ, Γιώργος Καπουτζίδης;


Κώστας Αποστολάκης: «Από εσένα το μαθαίνω τώρα. Είτε το θέλουμε είτε όχι, η σκηνή αυτή αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Ο Καπουτζίδης όπως και ο Σοφοκλής στην τραγωδία, δείχνουν τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα έπρεπε να είναι, θεωρώ ότι είναι λανθασμένη η κίνηση αυτή. Καλύτερα να μην έδειχναν το επεισόδιο καθόλου, από το να το λογοκρίνουν».


Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όταν μου το είπε η Μαριέλα, με έπιασαν τα γέλια και της είπα: "Δεν ήξερα ότι στην Κύπρο είστε τόσο συντηρητικοί". Προφανώς το κανάλι πιστεύει ότι η κοινωνία μας είναι ακόμα στην εποχή της Barbie και του Ken. Δεν καταλαβαίνω από τι θέλουν να προφυλάξουν τον κόσμο οι Κύπριοι. Ότι δηλαδή δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι και ότι δεν έχουν προβλήματα Το βρίσκω αστείο».

πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved