Παίκτρια του «Voice»: Καμπανέλλη: «Mε έχουν υποτιμήσει αρκετές φορές λόγω εμφάνισης»
Media

Παίκτρια του «Voice»: Καμπανέλλη: «Mε έχουν υποτιμήσει αρκετές φορές λόγω εμφάνισης»

Η Κατερίνα Καμπανέλλη μίλησε σε συνέντευξή της για την εκκεντρική της εμφάνιση και για τη συμμετοχή της στο «The Voice 2»

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να δοκιμάσεις ξανά τις δυνατότητές σου στο «The voice»;
«Ήθελα πολύ να το δοκιμάσω ξανά γιατί ήξερα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Τώρα, αισθάνομαι πιο έτοιμη ψυχολογικά. Ίσως τελικά αυτός να ήταν και ο κυριότερος λόγος που δεν κατάφερα πέρσι να κάνω τους coaches να γυρίσουν. Πιστεύω πως ήταν λανθασμένη και η επιλογή του κομματιού...»

Φέτος γιατί επέλεξες να πεις ένα κυπριακό τραγούδι;
«Ήθελα πολύ να το πω. Η «Τριανταφυλλένη» είναι ένα κομμάτι που αγαπώ και έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί του».

Βλέποντας και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίζουν, ένιωσες σαν να έπαιρνες πίσω το «αίμα σου»;
«Όχι με αυτή την έννοια. Απλώς, ένιωθα δικαιωμένη που κατάφερα να πείσω τους κριτές. Αν και το άγχος αυτή τη φορά ήταν σε μεγαλύτερο βαθμό, λόγω του ότι είχε προηγηθεί η περσινή μου «αποτυχία», αλλά είμαι αρκετά ευχαριστημένη με αυτό που κατάφερα να τους δείξω».


Συνήθως κάποιοι, βλέποντας ένα 19χρονο κορίτσι με εκκεντρική εμφάνιση, έχουν την τάση να το κρίνουν. Σου έχει τύχει ποτέ;
«Ναι, αρκετές φορές με έχουν υποτιμήσει λόγω της εμφάνισής μου. Πολλοί πιστεύουν πως μια εκκεντρική εμφάνιση σε καθιστά λιγότερο ικανό και άξιο. Όμως, αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Από τη στιγμή που αισθάνομαι καλά, δεν επηρεάζομαι από τις απόψεις των άλλων».
Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved