«Με Αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

«Με Αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τις ανοιξιάτικες αλλεργίες και τους τρόπους που μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε.

Την Τρίτη 31 Μαρτίου, η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας ενημερώνει για το πώς οι φόβοι των ενηλίκων μπορούν να μεταδοθούν στα παιδιά. Τι προκαλούν οι μεταδοτικοί φόβοι στα παιδιά στην προσπάθεια των γονιών να τα προστατέψουν από όλα αυτά που οι ίδιοι φοβούνται;

Την Τετάρτη 1 Απριλίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τη μη κυβερνητική Οργάνωση «Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και την Νεότητα». Η Οργάνωση στοχεύει στην ισότητα των δύο φύλων, αλλά και στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία. Πρόκειται για μια περιβαλλοντική οργάνωση που σκοπό της έχει την προστασία των άγριων πουλιών στη χώρα μας και τη διασφάλιση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος.

Τέλος, την Παρασκευή 3 Απριλίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία-ΣΟΨΥ Πάτρας. Ο Σύλλογος προσφέρει υποστήριξη σε άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας και τους βοηθά να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές δυσκολίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved