Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλάει για το ανατρεπτικό επεισόδιο της «Δέκατης εντολής»
Media

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλάει για το ανατρεπτικό επεισόδιο της «Δέκατης εντολής»

Σχεδόν μόνιμος συνεργάτης του Πάνου Κοκκινόπουλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης επιστρέφει στη «Δέκατη εντολή», με ένα επεισόδιο ανατριχιαστικά κοντά στην τραγική επικαιρότητα.


Τι σας ελκύει στις ιστορίες που επιλέγει να παρουσιάσει ο Πάνος Κοκκινόπουλος; «Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα παραδείγματα του «κάνω καλή τηλεόραση», με ορούς, συνθήκες και με την προσοχή που απαιτεί κυρίως το σινεμά. Πολύ λιγότερο, δηλαδή, με τη βιασύνη και την επιπολαιότητα που συχνά επιβάλλουν οι τηλεοπτικοί ρυθμοί. Είναι μια δουλειά στην οποία συνήθως απαιτείται να καταθέσεις αρκετά πράγματα, να προσπαθήσεις και να δουλέψεις και αυτό, τουλάχιστον για έναν ηθοποιό, είναι ευχής έργο»


Τι σας αρέσει στο στιλ του συγκεκριμένου σκηνοθέτη; «Είναι πολύ καλό το κλίμα και η ατμόσφαιρα, Ο Κοκκινόπουλος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να κάνει τη δουλειά ευχάριστη και χαρούμενη, κάτι που είναι απαραίτητο, γιατί συνήθως έχεις να κάνεις με σενάρια μαύρα. Από εκεί και πέρα, σου ζητά να κάνεις πράγματα, να προσπαθήσεις. Δεν διαλέγει τις εύκολες λύσεις επιλέγει την πιο δύσκολη οδό κι αυτό για εμάς τους ηθοποιούς είναι θετικό»


Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, δύο γονείς προσπαθούν να χειριστούν την τραγική απώλεια του παιδιού τους. «Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι το οποίο θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην οικογένεια. Όμως, οι γονείς... κοιμούνται. Χάνουν το γιο τους από την αδελφή του και οι αποκαλύψεις που έρχονται μετά είναι ακόμη χειρότερες»


Το συμπέρασμα είναι ότι οι γονείς δεν ήξεραν ή μήπως δεν ήθελαν να δουν το σημάδια; «Αυτά πάντα πάνε μαζί. Δεν είναι οι γονείς που δεν ασχολούνταν, αντίθετα, ήταν κοντά στα παιδιά τους. Παρ' όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να ελέγξεις τι συμβαίνει, ακόμη και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι»
Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved