Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Πρέπει να έχουμε αυτογνωσία και ένα μέτρο»
Media

Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Πρέπει να έχουμε αυτογνωσία και ένα μέτρο»

Πολλοί ηθοποιοί ασχολούνται και με την παρουσίαση. Θα το επιχειρούσε ο Δημήτρης Μαυρόπουλος ποτέ αυτό;

«Όχι! Παλαιότερα που μου έκαναν προτάσεις έλεγα «με έχετε δει εμένα;»."Δηλαδή, πρωί πρωί να σηκωθείς και να δεις αυτή τη φάτσα; Και δεν είναι θέμα αισθητικό, είναι και θέμα φρεσκάδας. Εγώ είμαι ηθοποιός, θα αδικούσα και τον εαυτό μου, αλλά και την ίδια την εκπομπή» τόνισε στο Mytv.
-Γιατί το λέτε αυτό; Υπάρχουν συνάδελφοι σας, όπως, για παράδειγμα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, που φέτος παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ το τηλεπαιχνίδι Ηot Seat.
«Αυτό είναι ένα παιχνίδι, δεν είναι παρουσίαση. Είναι ο παρουσιαστής ενός παιχνιδιού. Υπάρχουν κανόνες και απλά το παρουσιάζει. Αυτό ευχαρίστως θα το έκανα, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά να βγω να κάνω παρουσίαση προγράμματος, όπως κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, αυτό δεν θα το έκανα και-δεν θα έπρεπε να το κάνω εγώ. Θα έπρεπε να το κάνει κάτι πιο φρέσκο, κάτι πιο ωραίο. Βλέπω τον Κρατερό Κατσούλη με την Κατερίνα Καραβάτου, είναι πολύ δροσερό ζευγάρι. Αυτό που κάνει η Φαίη με τον Γιώργο, που είναι ένα ζευγάρι. Σαν να σε υποδέχονται στον χώρο τους...Όλα παίζουν έναν ρόλο. Πρέπει να έχουμε αυτογνωσία και ένα μέτρο. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved