Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega «Ελλάδα σ' αγαπώ» που θα παρουσιάζει αλλά και για τα ταξίδια που λατρεύει.

Πριν από ενάμιση περίπου μήνα συμπαρουσίασες τον Ελληνικό τελικό της Eurovision μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Τι αποκόμισες από όλο αυτό;
«Ήταν κάτι μεγάλο για μένα, κάτι που δεν είχα ξανακάνει και τελικά με πήγε ένα βήμα παραπέρα στο θέμα της παρουσίασης. Ευτυχώς είχα τη Μαίρη που διαθέτει την εμπειρία τέτοιου είδους παρουσιάσεων και από ό,τι μου λένε άνθρωποι του χώρου που εκτιμώ, τα πήγαμε καλά».
Οσονούπω ξεκινάει το παιχνίδι «Ελλάδα σ' αγαπώ» στο MEGA, το οποίο και θα παρουσιάζεις. Μίλησε μας λίγο γι' αυτό.
«Είναι ένα παιχνίδι για τη χώρα μας, για την Ελλάδα, με δύο ομάδες επωνύμων αλλά και μεγάλο κοινό, γύρω στα 100 άτομα! Θα είναι κάτι πολύ ζωντανό, πολύ αυθόρμητο, θα έχει επικοινωνία με τον κόσμο, στοιχεία που μου αρέσουν πολύ, ενώ αρχηγοί των ομάδων θα είναι οι Σάββας Πούμπουρας και Σωτήρης Καλυβάτσης, δύο άνθρωποι με πολύ χιούμορ».
Σου αρέσει να ταξιδεύεις;
«Ναι, πάρα πολύ, μόνο που εξαιτίας επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων δεν έχω τον χρόνο να το κάνω».
Ποια είναι τα αγαπημένα σου μέρη στην Ελλάδα;
«Φυσικά, η θάλασσα, τα νησιά μας, αλλά είμαι χειμωνιάτικος τύπος, μου αρέσει πιο πολύ το κρύο, το βουνό. Σίγουρα η Ελλάδα δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος στον κόσμο!».
Θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος του «The Music School», μαθαίνω...
«Ναι, τα γυρίσματα θα αρχίσουν το καλοκαίρι, αφότου κλείσουν τα σχολεία. Ο πρώτος κύκλος πήγε καλά, τα παιδιά έμαθαν πράγματα, διασκέδασαν, και εμείς μαζί τους και χαίρομαι πολύ γι' αυτήν τη δουλειά!».
Εμπεριέχει και μια παραπάνω ευαισθησία για σένα που είσαι μανούλα, σωστά;
«Ναι, έτσι είναι, υπάρχει ευαισθησία στο συγκεκριμένο».


Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved