Τι λένε τα άστρα... για τη Δήμητρα Ματσούκα
Astrology

Τι λένε τα άστρα... για τη Δήμητρα Ματσούκα

Αιγόκερως με Σελήνη στον Τοξότη και τρεις πλανήτες στον Υδροχόο είναι εξαιρετικά «φιλελεύθερη» και πολύ πιο ανατρεπτική σε σχέση με τα τυπικά χαρακτηριστικά του Ηλιακού της ζωδίου.Σε αυτό συνηγορεί και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, που εκτός από τις ιδιαιτερότητες στο χαρακτήρα της υποδηλώνει και μια μελλοντική στροφή στην καριέρα της. Η Δήμητρα Ματσούκα ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που δεν «βολεύονται» εύκολα, αντίθετα μάλιστα όταν εγκλωβίζεται η δημιουργικότητα τους, εγκαταλείπουν αβίαστα την ασφάλεια τους .

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δεν θα πάψει ποτέ να της δημιουργεί ...μπελάδες, αφού ανεξάρτητα από τα εμφανισιακά της προσόντα εκπέμπει έναν ερωτισμό που γίνεται ...αντιληπτός από το σύνολο σχεδόν του ανδρικού πληθυσμού.Οι σχέσεις της είναι έντονες παθιασμένες και ...διεκδικήσημες και μάλλον της είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσει τις ισορροπίες χωρίς «παραστρατήματα».Η επιτυχία της οφείλεται στη σύνοδο του Ήλιου με τη Δήμητρα, στην οποία συμπράττει και ο αστρικός Δίας. Αυτοί οι τρεις πλανήτες είναι και το ...ανοιχτό της διαβατήριο για να πάει ακόμη ψηλότερα.

Το μέλλονΗ Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται στην ...έξοδο μιας μάλλον καλής περιόδου της ζωής της και το τυχερό της άστρο θα την ακολουθεί για μία εβδομάδα ακόμη.Όμως, μετά τα φετινά της γενέθλια μπαίνει σε ...φάση Κρόνου, που στο χάρτη του Ηλιακού Τόξου θα κάνει αντίθεση με το γενέθλιο Ερμή και λίγο αργότερα (του χρόνου) με την Αφροδίτη.Όσον αφορά την καριέρα της αυτή η συγκυρία παρά τις όποιες «αναποδιές» δεν αναμένεται να έχει αρνητικές συνέπειες, αφού είναι σε θέση να μετατρέψει κάθε εμπόδιο σε παράγοντα επιτυχίας.Συναισθηματικά ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα και η ίδια θα πιεστεί πέρα από τα όρια της. Στενοχώριες, διαψεύσεις και προβλήματα με τα αγαπημένα της πρόσωπα θα την ταλαιπωρήσουν μέχρι το 2012.Ακόμη, κάποιες από τις υποθέσεις της θα «βραχυκυκλώσουν», ενώ θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική στις κινήσεις και τις μετακινήσεις της: Ο κίνδυνος ενός ατυχήματος που θα την κρατήσει μακριά από τις εξελίξεις είναι υπαρκτός.

Τα ...βάσανα της αναμένεται να τελειώσουν ύστερα από δύο χρόνια, όπου μάλιστα η σύνοδος της προοδευμένης Αφροδίτης με τον Ήλιο της «υπόσχεται» σημαντικές και θετικές εξελίξεις στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

 

Αιγόκερως με Σελήνη στον Τοξότη και τρεις πλανήτες στον Υδροχόο είναι εξαιρετικά «φιλελεύθερη» και πολύ πιο ανατρεπτική σε σχέση με τα τυπικά χαρακτηριστικά του Ηλιακού της ζωδίου.
Σε αυτό συνηγορεί και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, που εκτός από τις ιδιαιτερότητες στο χαρακτήρα της υποδηλώνει και μια μελλοντική στροφή στην καριέρα της. Η Δήμητρα Ματσούκα ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που δεν «βολεύονται» εύκολα, αντίθετα μάλιστα όταν εγκλωβίζεται η δημιουργικότητα τους, εγκαταλείπουν αβίαστα την ασφάλεια τους .

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δεν θα πάψει ποτέ να της δημιουργεί ...μπελάδες, αφού ανεξάρτητα από τα εμφανισιακά της προσόντα εκπέμπει έναν ερωτισμό που γίνεται ...αντιληπτός από το σύνολο σχεδόν του ανδρικού πληθυσμού.
Οι σχέσεις της είναι έντονες παθιασμένες και ...διεκδικήσημες και μάλλον της είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσει τις ισορροπίες χωρίς «παραστρατήματα».
Η επιτυχία της οφείλεται στη σύνοδο του Ήλιου με τη Δήμητρα, στην οποία συμπράττει και ο αστρικός Δίας. Αυτοί οι τρεις πλανήτες είναι και το ...ανοιχτό της διαβατήριο για να πάει ακόμη ψηλότερα.

Το μέλλον
Η Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται στην ...έξοδο μιας μάλλον καλής περιόδου της ζωής της και το τυχερό της άστρο θα την ακολουθεί για μία εβδομάδα ακόμη.
Όμως, μετά τα φετινά της γενέθλια μπαίνει σε ...φάση Κρόνου, που στο χάρτη του Ηλιακού Τόξου θα κάνει αντίθεση με το γενέθλιο Ερμή και λίγο αργότερα (του χρόνου) με την Αφροδίτη.
Όσον αφορά την καριέρα της αυτή η συγκυρία παρά τις όποιες «αναποδιές» δεν αναμένεται να έχει αρνητικές συνέπειες, αφού είναι σε θέση να μετατρέψει κάθε εμπόδιο σε παράγοντα επιτυχίας.
Συναισθηματικά ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα και η ίδια θα πιεστεί πέρα από τα όρια της. Στενοχώριες, διαψεύσεις και προβλήματα με τα αγαπημένα της πρόσωπα θα την ταλαιπωρήσουν μέχρι το 2012.
Ακόμη, κάποιες από τις υποθέσεις της θα «βραχυκυκλώσουν», ενώ θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική στις κινήσεις και τις μετακινήσεις της: Ο κίνδυνος ενός ατυχήματος που θα την κρατήσει μακριά από τις εξελίξεις είναι υπαρκτός.

Τα ...βάσανα της αναμένεται να τελειώσουν ύστερα από δύο χρόνια, όπου μάλιστα η σύνοδος της προοδευμένης Αφροδίτης με τον Ήλιο της «υπόσχεται» σημαντικές και θετικές εξελίξεις στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved