Ζώδια και αστέρια: Μαρία Χούκλη: Τι την συγκλόνισε το 2014;
Astrology

Ζώδια και αστέρια: Μαρία Χούκλη: Τι την συγκλόνισε το 2014;

Το γεγονός που την συγκλόνισε περισσότερο από τη χρονιά που πέρασε αποκάλυψε η Μαρία Χούκλη σε συνέντευξή της θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι «Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Το 2014 ανήκει πια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και βρισκόμενοι στο κατώφλι του 2015. Γνωστοί και μη κοιτούν την χρονιά που πέρασε και κάνουν την απολογισμό τους, ώστε πιο σοφοί και έμπειροι να υποδεχτούν την καινούργια χρονιά.

Ανάμεσα τους και η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη που εξετάζοντας το 2014, όπως προστάζει η παρουσία του διελαύνοντα Ερμή στον γήινο Αιγόκερω με σοβαρότητα και προσοχή, μην παραβλέποντας τις δυσκολίες αλλά δίνοντας έμφαση σε όσα αυτές μπορούν να διδάξουν χωρίς υπερβολές και μέσα από πραγματικά γεγονότα, έκανε το δικό της απολογισμό και έστειλε το δικό της μήνυμα.
«Και το 2014 ανήκει στις χρονιές της αδυσώπητης κρίσης. Με πληθώρα σημαντικών γεγονότων που διαφοροποίησαν τον πολιτικό χάρτη, χωρίς όμως να αλλάζουν τη μεγάλη εικόνα για την κατάσταση της χώρας και τη διάλυση που έχει επέλθει στις ζωές εκατομμυρίων πολιτών της. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved