Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 21/2 έως 24/2
Astrology

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 21/2 έως 24/2

Ο άχρηστος ουδέτερος

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα...

«Ή με μας ή με τους άλλους». Να ποιο είναι το δίλημμά σου κι εσύ προσπαθείς να ελιχθείς, να αναδείξεις την ουδετερότητά σου, ελπίζοντας πως οι «κακοί» δεν θα σε πειράξουν.
Ελπίζεις και κάνεις πως δεν θυμάσαι ότι στους πολέμους την νύφη την πληρώνουν οι ουδέτεροι, οι άμαχοι κι όλοι αυτοί που δεν μπήκαν καν στον κόπο της αντίστασης.
Γιατί οι άλλοι, οι πολεμιστές, έχουν έναν κάποιο τρόπο να αντιδράσουν στην αδικία, την αυθαιρεσία, την σκλαβιά, την κατοχή. Έμαθαν να πολεμάνε κι ας μην ήξεραν. Εκπαιδεύτηκαν από την ίδια την ζωή, όταν σε ένα δίλημμα σαν το δικό σου απάντησαν εμφατικά «με μας». Εσύ τι θα πράξεις, όταν η βαρβαρότητα εισβάλει στο σαλόνι του σπιτιού σου, όταν βρεθείς αντιμέτωπος απέναντι στους πιο σκοτεινούς σου φόβους; Όταν η βόμβα σκάσει στα χέρια σου; Γιατί, μην μου πεις πως δεν το ξέρεις, ότι εσένα κυνηγούν, τον άμαχο... Τα στρατόπεδα φυλάγονται καλά, εσύ όμως είσαι ο εύκολος στόχος.

Θυμάσαι τους γονείς σου που σου έλεγαν: «Παιδί μου μείνε μακριά από τις αντιπαραθέσεις, μην μπλέκεις». Όχι, δεν είχαν διαβάσει Γκάντι, ήταν η μικροαστική κουλτούρα της συμφέρουσας ουδετερότητας που τους καθοδηγούσε. «Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ»

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved