Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 5/4
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 5/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Κινήσεις αποπροσανατολισμού

Κριός

Σήμερα φαίνεται να «υποφέρεις» από έλλειψη ρεαλισμού και μπορεί να κάνεις αρκετά λάθη ή να μπεις στην διαδικασία να «κυνηγάς ανεμόμυλους». Από την άλλη πλευρά όμως ανοίγει ο δρόμος για την καλλιτεχνική έκφρασή σου αλλά και αναζητήσεις που κινούνται στα όρια του μεταφυσικού..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Όσο κι αν κάποια πράγματα σου φαίνονται αληθινά, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνεις λάθος ή ακόμη χειρότερα κάποιος/α να σε «παραμυθιάζει» έχοντας ίδιους σκοπούς. Ας μην έχεις λοιπόν και τόση εμπιστοσύνη στους άλλους, ενώ αν δεις ότι ματαιοπονείς, ρίξε έναν… υπνάκο και παρ ‘το πάλι από την αρχή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Μια μυστική συμμαχία δουλεύει σε βάρος σου κι όσο πιο γρήγορα την «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα. Υπάρχει βέβαια κι ένας «φύλακας-άγγελος» που σε προστατεύει, γι’ αυτό μην αγνοήσεις κάποιες «συμπτώσεις με νόημα», όσο κι αν σε οδηγούν σε… απίστευτα συμπεράσματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που σε στενοχωρούν ή σε κάνουν να νιώθεις εγκλωβισμένος/η, σήμερα όμως έχεις την ευκαιρία να «δραπετεύσεις» από την μιζέρια της καθημερινότητας και να ονειρευτείς το μέλλον που σου αξίζει. Μπορείς φυσικά να εμψυχώσεις και άτομα που βρίσκονται σε ανάλογη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Ο ρόλος σου είναι πρωταγωνιστικός φρόντισε λοιπόν να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να μην χαραμίσεις τα προσόντα σου σε άσκοπες επιδείξεις και εγωιστικές αντιπαραθέσεις. Αντίθετα μπορείς να αναδειχθείς μέσα από καλλιτεχνικές δράσεις και το θεατρικό παιχνίδι ή μια «ηρωική» πράξη, που σε τιμά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους βρίσκεται στα… ύψη, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις με διάφορους τρόπους. Μην ξεχνάς όμως ότι ανάμεσα σε εκείνους/ες που σε αγαπούν και σε εκτιμούν για αυτό που είσαι, υπάρχουν και κάποιοι/ες που σε βλέπουν ως υποψήφιο θύμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Αν σου έχει «κολλήσει» κάποια επενδυτική ιδέα ή έμπνευση καλά θα κάνεις να την… ξεχάσεις, αφού δεν φαίνεται να συγκεντρώνει τα εχέγγυα της επιτυχίας. Αντίθετα το πιθανότερο είναι να σου παρουσιάζονται τα πράγματα ως… μη έχουν, με κίνδυνο να εκτεθείς ή να θυσιάσεις «τζάμπα και βερεσέ» το αποθεματικό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Καλείσαι να ελιχθείς ανάμεσα σε ψέματα και… μισές αλήθειες, που σε κάθε περίπτωση καθιστούν σχεδόν απαγορευτική την συνδιαλλαγή σου με τους άλλους, αφού τίθεται άμεσα θέμα εμπιστοσύνης. Αν μάλιστα μάθεις το τι έχει παιχτεί πίσω από την πλάτη σου, θα «τα πάρεις στο κρανίο»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Η ημέρα αναμένεται να είναι «ζωηρή» επικοινωνιακά κι είναι πιθανό να αποκομίσεις νέες γνωριμίες, σε πιο πρακτικά ζητήματα όμως, όπως για παράδειγμα τα οικονομικά και τα εργασιακά σου οι συνθήκες δεν ευνοούν πολλά-πολλά, αντίθετα θα πρέπει να έχεις τον νου σου για «στησίματα» και δόλιες πρακτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά ζητήματα και… καλώς πράττεις, αφού στα προσωπικά σου επικρατεί μεγάλο μπέρδεμα και θα ήταν χάσιμο χρόνου να ασχοληθείς με αυτά! Ίσως μάλιστα κάποιος/α προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί, ποντάροντας στην «τυφλή εμπιστοσύνη που τρέφεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Σήμερα πολλά εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από δικές σου ενέργειες. Φρόντισε λοιπόν να «τους έχεις από κοντά» ακόμη κι αν σε κάποιες στιγμές «ιδιοτροπιάζουν» υπέρ το δέον. Επιπλέον, πρόσεξε τα οικονομικά σου, αφού κάποιος/α προσπαθεί να «σου αρπάξει την μπουκιά από το στόμα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Η ημέρα σου αναμένεται να είναι αρκετά «φορτωμένη» με έξτρα εργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε να μπει μια τάξη στο… σύμπαν σου! Αν όμως δεν γνωρίζεις το πώς πρέπει να γίνει κάτι, καλύτερα να μην αυτοσχεδιάσεις αλλά να απευθυνθείς στους ειδικούς. Επιπλέον, κάνε σωστή κατανομή και οικονομία δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved