Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 20/4
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 20/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Η σωστή επικοινωνία είναι «όλα τα λεφτά»!

Κριός

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικές κυρίως υποθέσεις όπου όντως μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα από επαφές και συναντήσεις με άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες ειδικές λεπτομέρειες. Κινητικότητα ωστόσο υπάρχει και στον κοινωνικό τομέα, ίσως μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή τις ιδέες τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Σήμερα καλείσαι να βγεις από το «ραχάτι» σου και να περάσεις στην δράση, αφού πρόσωπα και καταστάσεις που δεν συνάδουν με την νοοτροπία σου, σε κάνουν να νοιώθεις μεγαλύτερη ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι. Το καλό πάντως είναι ότι όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ανοικτοί, με συνέπεια να βρεθούν λύσεις ακόμη κι εκεί που δεν… φαίνονται!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Η διερεύνηση του παρασκηνίου εξακολουθεί να είναι το βασικό προαπαιτούμενο για να μην υποπέσεις σε λάθη και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Ίσως μάλιστα μια πληροφορία «εκ των έσω» να σε οδηγήσει στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Κατά τα άλλα βέβαια αναμένεται να υπάρξει και… μπόλικος επικοινωνιακός «θόρυβος» που θα σε αποσπάσει από τον στόχο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Για σένα η ημέρα έχει έναν κοινωνικό χαρακτήρα κι έχεις μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια δεν θα λείψουν και οι ανησυχίες ή οι προβληματισμοί για την πορεία των οικονομικών σου, αφού αναμένονται έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η αναζήτηση συμμάχων αλλά και η διευθέτηση κάθε είδους αντιπαλότητας δείχνουν να είναι το κύριο μέλημά σου σε μια ημέρα που τα έχει όλα: Επαγγελματικές συναντήσεις, κοινωνική ζωή και –γιατί όχι;- μια πιο στενή σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτό το τελευταίο όμως δεν θα είναι για καλό αφού θα αναδειχθούν θέματα που βρίσκονται «κάτω από το χαλί»

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Ποικίλα καθήκοντα σε κρατούν «stand by» αλλά επειδή όλα εκείνα που δεν ορίζεις αποκλειστικά εσύ θα πηγαίνουν σαν τον… κάβουρα, ίσως τελικά δεν είναι σκόπιμο να θυσιάσεις τον χρόνο σου, ασχολούμενος/η με θέματα των άλλων. Αντίθετα, αν απεμπλακείς από το αίσθημα ευθύνης σου και «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όλα θα σου φανούν πιο βατά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Καλείσαι να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στα ενδιαφέροντα σου και τα… κελεύσματα της καρδιάς σου, από την μια πλευρά και τις οικονομικές προτεραιότητές σου από την άλλη. Και σίγουρα μπορείς να τα κατά φέρεις εξ ίσου καλά σε αμφότερους τους τομείς, εξασφαλίζοντας τόσο τις εφήμερες απολαύσεις σου, όσο και μια συμφέρουσα ρύθμιση ή συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Μάλλον ήρθε η στιγμή να βάλεις στην άκρη το συναίσθημά σου και να επιλέξεις εκείνο που σε συμφέρει περισσότερο. Ίσως βέβαια να στενοχωρήσεις κάποιον/α με τις επιλογές σου αλλά δεν γίνεται αλλιώς, αφού δεν είναι σοφό να χάσεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Επιπλέον θα χρειαστεί να μετακινηθείς ή τουλάχιστον να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Η ημέρα προσφέρεται για την διεκπεραίωση επαγγελματικών και εργασιακών υποθέσεων, όπου καλείσαι να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» αλλά και να διορθώσεις σφάλματα ή ατέλειες που σε «κρατάνε» πίσω. Επιπλέον μπορεί να ξαναβρεθείς σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αναβιώνοντας προοπτικές του παρελθόντος. Παράλληλα, θα σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να βρεθείς και να συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, βρίσκοντας μάλιστα δημιουργικές διεξόδους στους κοινούς προβληματισμούς σας. Βέβαια, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στον οικονομικό τομέα αναμένονται διακυμάνσεις κι ίσως τελικά το πιο σημαντικό για σένα σε αυτήν την φάση είναι το να καταλήξεις στο τι θες πραγματικά και τι όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Σήμερα ο ρόλος σου είναι πρωταγωνιστικός και καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε ποικίλες προκλήσεις της καθημερινότητας. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα θα πιστοποιήσεις πως όταν τίθενται πρακτικά ζητήματα, τα καταφέρνεις μια χαρά, έστω και με τον δικό σου «ασύμβατο» τρόπο. Επιπλέον αναμένεται να μετακινηθείς σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Τα «εσωτερικά» θέματα που σε απασχολούν δεν μπορούν να βρουν άμεσα μια λύση, οπότε μην «τρώγεσαι με τα ρούχα σου» και προσπάθησε είτε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου με άλλους, είτε να «ξεχαστείς» παράγοντας έργο και τακτοποιώντας πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Αν ωστόσο νοιώσεις κουρασμένος/η, μην ζορίσεις τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved