Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 7/5
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 7/5

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Δυναμική διαπραγμάτευση

Κριός

Ένα πάθος σε παρασύρει σε πρωτόγνωρες πρακτικές και το πιθανότερο είναι μαζί με τις καλές σου πλευρές να βγουν και μερικά από τα ελαττώματά σου. Ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει και η αστάθεια που προμηνύει για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, η Σελήνη στον Ζυγό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μια ερωτική περιπέτεια βρίσκεται «προ των πυλών»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει σε ποικίλες εργασίες της καθημερινότητας, ίσως μάλιστα μερικές από αυτές να είναι «κληρονομιά» κάποιων που τα παράτησαν όλα στην μέση! Ωστόσο κανείς δεν σε υποχρεώνει να τις ολοκληρώσεις κι είναι σκόπιμο να επικεντρωθείς στα δικά σου, αν μάλιστα έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, μπορείς να ξεκινήσεις από αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκδικήσεις με πάθος αυτό που επιθυμείς, «ξεπαστρεύοντας» κάθε εμπόδιο που θα βρεις στο διάβα σου. Αν όμως πρόκειται για μια ερωτική υπόθεση, πρόσεξε μήπως πάνω στην «φούρια» σου «υπερβείς τα εσκαμμένα», με συνέπεια να ξεσπάσει μια κόντρα, που εύκολα μπορεί να εξελιχθεί σε μια εφ’ όλης της ύλης πολεμική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να αναστατώσει το πρόγραμμά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να επεκτείνεις τις δημόσιες σχέσεις σου, τόσο στην διαπροσωπική «σφαίρα», όσο και στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «φορτσάρεις», ώστε να τελειώσεις γρήγορα και αποτελεσματικά το έργο σου Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό θα σου δώσει την αφορμή για ένα ταξίδι ή μια εκδρομή αλλά και μέσα να μείνεις θα υπάρξει σίγουρα ένα «μπαράζ» επαφών και συζητήσεων επί… παντός επιστητού! Ίσως μάλιστα να αναλάβεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προκειμένου να δώσεις διέξοδο σε προβλήματα φίλων και γνωστών, καλό είναι όμως να τους/τις ρωτήσεις πρώτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Ο Άρης στους Διδύμους αναμένεται να δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές στην καθημερινότητά σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις δουλειές σου. Παράλληλα, μια παρόρμηση της στιγμής μπορεί να σου προσφέρει κέρδη αλλά μην βιαστείς να ξοδέψεις το πλεόνασμά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει σε εγρήγορση αφού γίνεσαι «στόχος» των… συμπαντικών δυνάμεων! Κι όχι πώς δεν θα συμβούν και καλά ή ευχάριστα πράγματα αλλά σίγουρα τα «στραβά» είναι εκείνα που μένουν και ενοχλούν περισσότερο. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει επικεντρωμένο στα «εσωτερικά» σου ζητήματα και την «αποτοξίνωσή» σου από οτιδήποτε σε βλάπτει. Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις μακριά από εντάσεις που θα σε αποπροσανατολίσουν, αφού τελικά οι ανάγκες και οι επιθυμίες των άλλων είναι αρκετά διαφορετικές από τις δικές σου και δεν πρόκειται να «βγάλεις άκρη» εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου δεν παύει να δημιουργεί εντάσεις «για ψύλλου πήδημα», από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι ωστόσο ότι κάτι που αρχικά φαντάζει σαν μια κρίση πρώτου μεγέθους, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια «κακιά στιγμή», χωρίς περαιτέρω συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις φιλοδοξίες σου και σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να συμπορευτείς ή να συνεργαστείς με άτομα που έχουν μάλλον διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων κι εκεί θα σου χρησιμέψει άμεσα η ικανότητά σου να αξιοποιείς τον καθένα στη θέση που του ταιριάζει περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να «φρεσκάρει» την καθημερινότητά σου με επαφές και συναντήσεις που πέρα από την διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποκομίσεις χρήσιμες αλλά και… άχρηστες πληροφορίες! Παράλληλα, θα υπάρξουν και ερωτικές «ματιές», που σίγουρα θα σε βάλουν σε πειρασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Ο Άρης στους Διδύμους επιμένει να σε… ταράζει, μέσα από καταστάσεις που σχετίζονται πρωτίστως με το σπίτι ή την οικογένειά σου, παράλληλα όμως σου δίνει το έναυσμα για να τακτοποιήσεις «μια κι έξω» θέματα που σε απασχολούν. Ένα επιπλέον ζήτημα βέβαια, είναι το κατά πόσον θα αυθαιρετήσεις για να αντιμετωπίσεις τις… αυθαιρεσίες των άλλων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved