Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 17/6
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 17/6

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Στον αστερισμό της… παραπλάνησης!

Κριός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με υδραυλικές και απολυμαντικές εργασίες αλλά και να προστατέψεις τον χώρο σου από την εισβολή κάποιων ανεπιθύμητων, που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ενδεχόμενη απουσία σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα οικείο σου πρόσωπο σου… παίζει παιχνίδια! Παράλληλα, καλείσαι να αναδείξεις τα καλλιτεχνικά σου χαρίσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει θέματα εμπιστοσύνης στις φιλικές σχέσεις σου κι αν θες να προλάβεις τα χειρότερα καλά θα κάνεις να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και πράγματα που… δείχνουν πολύ καλά για να είναι αληθινά! Παράλληλα όμως να θυμάσαι ότι με την συνδρομή του Άρη στον Καρκίνο, η κρίση σου μπορεί να λαθέψει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Πιέζεσαι να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι πάνω που κλείνει μια «τρύπα», ανοίγει μια άλλη. Καλό είναι λοιπόν να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας στο περιθώριο κάθε τι που δεν επείγει. Παράλληλα, επηρεάζονται τα οικονομικά σου και οτιδήποτε κινείται στα πλαίσια μιας «κανονικής» συναλλαγής εμπεριέχει τον κίνδυνο λάθους ή εξαπάτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Οφείλεις να μπολιάσεις τον δυναμισμό σου και με μια στρατηγική… παραπλάνησης, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις να κάνεις με πρόσωπα που προκειμένου «να περάσει» το δικό τους μπορεί να χρησιμοποιήσουν με ευκολία αθέμιτα μέσα ή να σου δώσουν κατασκευασμένα στοιχεία. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να συμβάλλει σε ένα επικοινωνιακό «αλαλούμ».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει ζητήματα που άπτονται των οικονομικών σου και καλό είναι να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που ονειρεύεσαι και τις πραγματικές ανάγκες σου. Επιπλέον ίσως προκύψει ένα «θέμα» με τις… πονηρές επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να χαλαρώσεις και να… κοιμηθείς περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου και μην διστάσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτές, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι στον «πραγματικό κόσμο», επικρατεί… χάος! Όσο δε για τις συνεργασίες σου φαίνεται να διέπονται από καθεστώς μεγάλης ασάφειας ή ακόμη και δόλου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «εξωραϊσμένο» πρόσωπο. Επιπλέον προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου αλλά και την επιθυμία σου να συνδράμεις σε όσους/ες υποφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να διαπιστώσεις κάποια «φάουλ» που έγιναν στον χειρισμό μιας σημαντικής υπόθεσής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάνοντάς σε να φαντάζεσαι πράγματα που … δεν υπάρχουν, είτε καλά είτε κακά! Στην πράξη ωστόσο, μπορεί να αναδείξει συναισθηματικές αδυναμίες ή εξαρτήσεις, τόσο δικές σου, όσο και ενός αγαπημένου σου προσώπου. Από την άλλη πλευρά όμως σου ανοίγει νέους δημιουργικούς δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις σου, καταφέρνοντας τελικά να «κλέψεις» χρόνο και για τις πιο προσωπικές αναζητήσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενηθείς ή να φιλοξενήσεις κόσμο, πρόσεξε όμως τους… μακρυχέρηδες!. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε «παραμυθιάζει» με υποτιθέμενα πλούτη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Καρκίνο σου… εφιστά την προσοχή σε μια πρόταση συνεργασίας, που είτε γίνεται εκ του πονηρού, είτε δεν έχει τις προοπτικές που εμφανίζει. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με αχρείαστες επαφές ή μετακινήσεις, παρεξηγήσεις μεταξύ γνωστών ή συγγενών αλλά και με εξαφανίσεις αρχείων ή εγγράφων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Ενδέχεται να «σου κοπεί η φόρα» σε ένα οικονομικό θέμα ή επενδυτικό σχέδιο, αφού αλλιώς τα υπολόγιζες κι αλλιώς τα βρήκες. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις την αλήθεια της παροιμίας «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει»! Παράλληλα, ωθείσαι να χρησιμοποιήσεις φυσικές μεθόδους για να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου διογκώνει τις τάσεις φυγής σου από κάθε τι το δύσκολο ή κουραστικό, σίγουρα όμως έχει και τις δημιουργικές διαστάσεις της, ιδιαίτερα σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Επιπλέον καλείσαι να εμψυχώσεις πρόσωπα που «τα βλέπουν όλα μαύρα», αφού αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσπερνάς τα δικά σου προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved