Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 11/7
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 11/7

Κλίμα έντασης

Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Έριδας τεστάρει την ετοιμότητα και τις ικανότητές σου στην διαχείριση κρίσεων, αναθέτοντάς σου ποικίλες κι επίπονες «αποστολές». Το πεδίο δράσης σου μπορεί να είναι από τη δουλειά σου, μέχρι την προστασία σου από ποικίλους… ενοχλητικούς όσο και μικροσκοπικούς «εισβολείς». Επιπλέον, αν δεν τα πας καλά με την τεχνολογία, απευθύνσου στους ειδικούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Μια νομική υπόθεση με αρκετές κρυφές πτυχές μπορεί να σε αναστατώσει ή να σε βάλει να… τρέχεις και να μην φτάνεις! Ίσως πάλι να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου, προερχόμενες μάλλον από κάποιον λιλιπούτειο «εχθρό». Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μικρά τεχνολογικά μυστικά, απλουστεύοντας κατά πολύ την καθημερινότητά σου.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Άρη-Έριδας μπορεί να προκαλέσει κάποια «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σχετίζεται με αυτά και κάποιος/α φίλος/η που σε παρασύρει σε «αδόκιμες» επιλογές. Επιπλέον, πιθανόν να ξεσπάσει μια ένταση με έναν σύλλογο ή συνδικαλιστικό φορέα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε ένα όμορφο ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη-Έριδας σκοπεύει να δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σου, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η καθημερινότητά σου μπορεί να θυμίσει… στρατόπεδο! Πάντως, αν δεις ότι δε βγάζεις άκρη, μην επιμείνεις στις διαβουλεύσεις, αφού δε θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Επιπλέον, ποικίλα τεχνικά προβλήματα θα σε «μυήσουν» με το ζόρι στον κόσμο της τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου έχει τον τρόπο να σε «ξελασπώσει» μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία, μάλιστα σε αυτήν τη φάση ίσως είναι σκόπιμο να ακούς περισσότερο τους άλλους. Παράλληλα, όμως, το τετράγωνο Άρη-Έριδας σε ωθεί να επικεντρωθείς σε παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται στη δουλειά σου και μπορεί να σε βλάψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Άρη-Έριδας σε θέλει σε θέση μάχης, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις, που έχουν να κάνουν είτε με υποθέσεις των φίλων σου είτε με ένα δικό σου οικονομικό ζήτημα. Να θυμάσαι ακόμη ότι αυτήν την περίοδο η υγεία σου είναι εξαιρετικά ευαίσθητη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Άρη-Έριδας συμβάλλει στην εξάντληση της υπομονής σου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσεις μάλλον επιθετικά όποιον/α ή ό,τι θεωρείς ότι παραβιάζει τα όριά σου, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα. Η ημέρα λοιπόν αναμένεται να έχει αρκετές εντάσεις, μηδέ εξαιρουμένων κάποιων σωματικών ενοχλήσεων, που τα αίτια τους ανιχνεύονται με… μικροσκόπιο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Άρη-Έριδας «πασχίζει» να ταράζει την ηρεμία σου με κάθε τρόπο, ξεκινώντας ίσως από μια απρόσμενη συμπεριφορά γνωστού ή συγγενή ή μια σύγκρουση με ακραία χαρακτηριστικά στον χώρο της εργασίας σου. Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» την ψηφιακή τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Άρη-Έριδας δημιουργεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, αναγκάζοντάς σε να αναπροσαρμόσεις την πολιτική σου. Και με τον Κρόνο να σε επηρεάζει συνολικά, δεν αποκλείεται να κληθείς να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων ή να προκύψουν έντονες διαφωνίες για τον χειρισμό μιας υπόθεσης που -κακώς- ανέλαβες να διεκπεραιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αθέτηση των όρων μιας συμφωνίας είναι βέβαια για σένα «κόκκινο πανί», ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι που θίγει το φιλότιμό σου. Ωστόσο, με το τετράγωνο Άρη-Έριδας, αν η κατάσταση «ξεφύγει» μπορεί να κάνεις και ζημιές που δεν διορθώνονται εύκολα, κάτι που δεν ισχύει μόνον για τις σχέσεις σου, αλλά και για καθαρά τεχνικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αναδείξεις τα προσόντα σου και να διακριθείς κοινωνικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «βγουν στην φόρα» και κάποιες «αμαρτίες» σου, αφού τίποτα δεν μένει κρυφό. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Έριδας μπορεί να συμβάλλει σε αναταράξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Φαίνεται πως οι διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί να διαταραχθούν με αφορμή κι αιτία κάποιες λεπτομέρειες που αποκτούν πρωτεύουσα σημασία. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Έριδας θέλει να σε… μυήσει στην αντιμετώπιση λοιμώξεων, γι’ αυτό καλό είναι να «ξεσκονίσεις» τις ιατρικές σου γνώσεις αλλά και να εξαλείψεις προσεκτικά κάθε πιθανή μολυσματική εστία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved