Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 21/7
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 21/7

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σύνθεση του παλιού με το νέο

Κριός

Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί σε πειραματισμούς και αλλαγές, μπορεί όμως και να προκαλέσει την ρήξη μιας συνεργασίας ή ακραίες συμπεριφορές στο περιβάλλον σου. Παράλληλα, καλείσαι να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον, ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ωθείσαι να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα σημαίνον πρόσωπο για την ζωή σου κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Ίσως όμως να αποκτήσεις κι ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος και η Δήμητρα στο ζώδιο σου σε καλούν να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο και το αίσθημα ανεξαρτησίας με όλα εκείνα που σε συνδέουν με τους «δικούς σου» ανθρώπους και σίγουρα παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις. Κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να υιοθετήσεις μεν όσα υπαγορεύει το οικογενειακό ή εθιμικό δίκαιο, κρατώντας όμως την αυτονομία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Καλείσαι να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου πιο… ελεύθερη! Επιπλέον σου παρέχεται η δυνατότητα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και προκαταλήψεις. Παράλληλα, καλό είναι να επιλέξεις μια παραδοσιακή «συνταγή» αντιμετώπισης των θεμάτων υγείας σε ταλαιπωρούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Καλείσαι να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, ίσως κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μνήμες και εξαρτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Από την μια πλευρά καλείσαι να ανανεώσεις τόσο τους στόχους σου όσο και τον κοινωνικό σου κύκλο, απορρίπτοντας κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που αντί να σε βοηθούν, σε δυσκολεύουν. Από την άλλη, επανέρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας ίσως μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Ουρανός δρομολογεί αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν… τολμήσεις να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα, σίγουρα θα βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι. Αντίθετα, η επιμονή σου στην τήρηση των κανόνων θα δημιουργήσει ένα… επαναστατικό ρεύμα εναντίον σου, που σίγουρα δεν βοηθά κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα, ίσως αναβιώσει μια παλιά οικονομική προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο, κατά τα άλλα όμως θα λειτουργήσει μάλλον διασπαστικά ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον ένα νομικό ζήτημα μπορεί να έχει μια απρόβλεπτη εξέλιξη. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Ουρανός εμπλουτίζει την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως λάβεις μια είδηση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες και συναισθήματα, κάτι που ίσως αναστείλει μια απόφαση που αφορά στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς δημιουργικά με την Ιστορία ή την Παράδοση. Παράλληλα όμως, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο γίνεται το κέντρο της προσοχής σου με τα… καμώματά του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved