Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 28/7
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 28/7

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κοινωνική ζωή

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο επάνω σου όσο και στις συνεργασίες σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, επιτυγχάνοντας δημιουργικές συνθέσεις απόψεων και… ατόμων. Παράλληλα, δημιουργείται ένα θετικό πλαίσιο για τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να γίνουν με τον απλούστερο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Είτε πρόκειται για την διεκπεραίωση τεχνικών ή εργασιακών θεμάτων, είτε για το νοικοκυριό σου, η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, έστω κι αν αρχικά υπάρξει μια πολυδιάσπαση ή μια προσωρινή αδιαθεσία που θα σε πάει κάπως πίσω. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε κάνει ακόμη πιο «παιχνιδιάρη/α».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς. Επιπλέον, μπορεί να αποκομίσεις κέρδη μέσα από ένα παιχνίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο προμηνύει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να σου… φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά αν αυτό δεν είναι του γούστου σου μπορείς να επισκεφτείς εσύ αυτούς που επιθυμείς. Ακόμη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προβείς σε εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου αλλά και να κινηθείς με σκοπό την διευθέτηση ενός περιουσιακού ζητήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου και το «μενού» εμπεριέχει επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και ποικίλες συζητήσεις που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με χρήσιμες πληροφορίες. Ακόμη, ενδέχεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό στις προσπάθειές σου και αναδεικνύει τα νοητικά προτερήματά σου. Επιπλέον, αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως «στον βρόντο» αλλά με συγκεκριμένες στοχεύσεις. Ίσως μάλιστα η επιμονή σου στις λεπτομέρειες να ανταμειφθεί άμεσα. Παράλληλα, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για μια μίνι οικονομική ανάκαμψη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί βέβαια να έχει και τις… στραβές της, αναγκάζοντάς σε να «ξεβολευτείς» προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως σε αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή της ημέρας κι ότι κερδίσεις θα σου πιστωθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα με την συνδρομή του Δία, η τύχη σου μπορεί να «βγάλει μάτι»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Ερμή στην Παρθένο αυξάνονται οι πιθανότητές σου για να προσελκύσεις άτομα με κοινές αντιλήψεις, που μάλιστα χαρακτηρίζονται από ένα πρακτικό πνεύμα χωρίς να σου «φορτώνονται» συναισθηματικά. Επιπλέον, καλείσαι να «παίξεις» πιο ομαδικά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να… ξαποστάσεις, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι οι δυνάμεις σου σε έχουν προδώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για την καριέρα σου ή τουλάχιστον μια «εύφημο μνεία» για τις προσπάθειές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε μόνον να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε… κουτσομπολιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό προωθεί τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σου και σίγουρα ύστερα από ποικίλες «ζυμώσεις» με διαφωνούντες, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση από εκείνες που… σπανίζουν! Επιπλέον, Παράλληλα, με τον Ερμή στην Παρθένο, «δικαιούσαι» να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να «νιώσεις» άμεσα μέσα από ένα δώρο ή μια προσφορά που θα σου γίνει. Επιπλέον όμως, καλείσαι να κάνεις μια «στροφή» στον ρεαλισμό για να ωφεληθείς τα μέγιστα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό, ευνοεί τα ταξίδια, ενώ προωθεί και εξελίσσει τα ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στην Παρθένο αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να γίνει προάγγελος μιας επωφελούς συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου, είτε να ενημερωθείς έγκαιρα για κάποια τεκταινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved