Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 16/8
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 16/8

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη ΡιζόπουλοΈντονες καταστάσεις

Κριός
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις σε σχέση με την δουλειά σου, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σου είναι αδιάφορα, ανεξάρτητα με το τι θα χάσεις, αφού η ανεξαρτησία σου «μετράει» περισσότερο. Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις «μια κι έξω» ένα θέμα υγείας. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αυξήσει τις επαφές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για την απόκτηση κάποιων πραγμάτων που πάντα ήθελες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια κατατοπιστική ενημέρωση αγοράς. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης αναμένεται να «βγάλει στον αφρό» κάποια δικά σου απωθημένα ή «ενοχλητικά» μυστικά ατόμων που κατά τα άλλα αγαπάς και εκτιμάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, με τον Άρη στις «επάλξεις», θα σου δοθεί η αφορμή να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που «σέρνεται» αναλαμβάνοντας φυσικά και το σχετικό ρίσκο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος
Η Σελήνη στους Διδύμους βγάζει στο φως «μυστικά και ντοκουμέντα»! Επιπλέον όμως, μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία ή δυσανεξία. Παράλληλα, με τον Ερμή στην Παρθένο, μπορεί να διαδίδονται για σένα πράγματα, με σκοπό να πληγείς ηθικά ή επαγγελματικά, ίσως μάλιστα πίσω τους να κρύβεται ένα πρόσωπο που σου παριστάνει τον «κολλητό».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων
Ο ενεργός Άρης αυξάνει την διάθεση σου να τελειώσεις «μια κι έξω» με τα οικονομικά προβλήματα που σε ταλανίζουν, ωστόσο κάποιες ιδέες που σου περνούν από το μυαλό μπορεί να βρουν απέναντί τους ισχυρά συμφέροντα, γι’ αυτό πριν κινηθείς φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά το αν «σε παίρνει» ή όχι. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος
Ο Ερμής στο ζώδιο σου ορίζει μια μάλλον ασαφή περίοδο στην ζωή σου, όπου καλείσαι είτε να «κλείσεις τα μάτια» σε ανομίες, προκειμένου να εξασφαλίσεις όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα, είτε να αγωνιστείς για το σωστό και το δίκιο και βέβαια η κάθε επιλογή έχει το κόστος της. Αν πάντως το σύστημα σου «καταρρέει», δες το σαν μια ευκαιρία να «ξαναγεννηθείς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου. Επιπλέον, αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Παράλληλα όμως φαίνεται πως κάποιος/α σε υπονομεύει ή προσπαθεί να σε κατευθύνει κατά εκεί που υπαγορεύει το συμφέρον του/της.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός
Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος. Παράλληλα όμως, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να ξέρεις ότι πίσω από την «βιτρίνα», εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», το έργο σου ωστόσο δεν θα είναι εύκολο, ενώ στην πορεία μπορεί να προκύψουν και εντάσεις ή «αψιμαχίες». Ωστόσο, από την στιγμή που υπάρχουν άμεσες ανάγκες, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής. Φρόντισε όμως πριν μπεις στην «μάχη» να είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η, αφού θα χρειαστεί να πολεμήσεις με ισχυρά κι επίμονα συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως
Το αίσθημα δικαιοσύνης που έχεις μπορεί εύκολα να σε... εκνευρίσει ή να σε οδηγήσει σε μια νομική «μάχη». Επιπλέον, αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, πρόσεξε τους... απρόσεκτους! Από την άλλη πλευρά ο ενεργός Άρης μπορεί να σου ανοίξει έναν νέο πνευματικό δρόμο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στη διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου και σε μια πιο «παιχνιδιάρικη» καθημερινότητα, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε κοινωνικές «αβρότητες» και φλερτ αλλά να στραφείς και σε κάτι πιο δημιουργικό! Παράλληλα, μια οικονομική συμφωνία δείχνει ικανή να σου λύσει μια σειρά από προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες
Ο ενεργός Άρης σου δίνει να καταλάβεις ότι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου απαιτούνται ξεκαθαρίσματα και δυναμικές αποφάσεις, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνάψεις μια «εφήμερη» αλλά αποτελεσματική συμφωνία. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει κάποια θέματα των «δικών σου» ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved