Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 8/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 8/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Νέο «κρασί» σε παλιά «βαρέλια»

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δε σηκώνει πολλά λάθη, αφού θα κληθείς να αποδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανοικτό. Μπορείς πάντως να ποντάρεις και στην καλή σου τύχη, που σε κάποιες περιπτώσεις θα δηλώσει εμφατικά το παρόν! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, οι οποίες στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον ενεργό Χείρωνα να τονώνει την δημιουργικότητά σου, θα έχεις την ευκαιρία για να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι «δυνατό». Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε βρίσκεται σε σύγχυση είτε έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά σε ιστορίες του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Κατ’ αρχάς, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη του χώρου σου, αξιοποιώντας παλαιά ή αποθηκευμένα αντικείμενα. Επιπλέον όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναζωπυρώσει οικογενειακές έριδες και περιουσιακές διαφορές

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει ακόμη περισσότερες αφορμές για να διακριθείς κοινωνικά και επαγγελματικά, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν και κάποιες «τριβές» ή διχογνωμίες που θα σε «κρατήσουν» για λίγο πίσω. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες ή να αξιοποιήσεις παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό παραπέμπει σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, δείχνει όμως εξαιρετικά απίθανο το να καταλήξεις κάπου… οριστικά! Αντίθετα, η διαρκής εναλλαγή στοιχείων και παραστάσεων μπορεί τελικά να σε αποπροσανατολίσει προσωρινά από τον στόχο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας αναζωπυρώνει οικονομικές έχθρες ή ανταγωνισμούς του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη τη λήψη μιας «λογικής» απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Ίσως μάλιστα να προκύψουν θέματα που θεωρούσες λυμένα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σου δώσει το έναυσμα για να «βουτήξεις» στο παρελθόν, «αλιεύοντας» γνώσεις αλλά και δικά σου δημιουργικά στοιχεία που ξέμειναν στο… ράφι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με αντινομίες και παλινδρομήσεις, είτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είτε στα δικά σου «θέλω», τελικά όμως με την συνδρομή του Δία στο ζώδιό σου, όλα θα εξελιχθούν προς το συμφέρον σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου μέσα από μια συλλογική προσπάθεια, από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να περιχαρακωθείς απέναντι σε ό,τι θεωρείς «ξένο». Ενδέχεται ακόμη να συναντήσεις έναν φίλο ή μια φίλη από τα παλιά, που όμως συνδέεται και με καταστάσεις που θα… προτιμούσες να ξεχάσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θα σου «ανοίξει» πολλές δουλειές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό προάγει την δημιουργικότητά σου αλλά και τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας, σε καλεί να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και καταστάσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με επισκέψεις, έκτακτες οικιακές εργασίες ή άλλου είδους μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο έριδες με συγγενείς. Επιπλέον όμως, ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα είτε για γενικότερα ενδιαφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σίγουρα όμως δεν έχουν όλες την ίδια αξία για σένα, οπότε καλό είναι να θέσεις τις προτεραιότητές σου, πριν «πνιγείς σε μια κουταλιά νερό». Κατά τα άλλα, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των υποθέσεών σου με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε… συμφέρουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να είναι αμφίσημες. Βέβαια, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει να πιστεύεις στο καλύτερο κι ίσως τελικά αυτή η πίστη σου να διαμορφώσει ένα θετικό κλίμα, έστω και σαν… υπόσχεση ή εμψύχωση! Στο «σήμερα» όμως καλό είναι να μην περιμένεις και πολλά από τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν στοχεύουν σε υλικά οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved