Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 14/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 14/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Περιοριστικές τάσεις

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να δυσκολέψει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας παράλληλα την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να επισκιάζει οτιδήποτε το ψυχαγωγικό, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα σε «ωφελιμιστικές» δράσεις που διασφαλίζουν τη θέση σου και καλύπτουν τα όποια κενά σου. Αντίθετα, αν «ξανοιχτείς» χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, ενδέχεται να αποτύχεις στις «εξετάσεις» σου.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, προσπαθώντας μάλιστα να καλύψεις ισότιμα αμφότερα τα πεδία. Η διαφορά βέβαια είναι ότι στον επαγγελματικό τομέα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Σήμερα οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου, πριν μείνεις στα… κρύα του λουτρού! Επιπλέον, καλείσαι να καλύψεις ενδεχόμενα κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον ευθύνες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε όσα σε ξεπερνούν ή σε επιβαρύνουν πέραν του δέοντος, ξεκινώντας ίσως από κάποια δανεικά κι… αγύριστα που θα σου ζητηθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πιο «μετρημένο/η», προκειμένου να πετύχεις τους δέοντες συμβιβασμούς. Επιπλέον, σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο», φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου, είτε σε θεωρητικό είτε σε πρακτικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σου δώσει τη δυνατότητα να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα ξεκαθαρίζοντας «την ήρα από το στάρι», με μόνη προϋπόθεση να εξασκήσεις πλήρως τα «διοικητικά» σου καθήκοντα, μοιράζοντας αρμοδιότητες στα κατάλληλα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, ίσως όμως θα ήταν σκόπιμο να περιμένεις μέχρι να διαμορφωθούν καταλληλότερες συνθήκες, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και σε οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου κι οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό, περιορίζοντας το ενδεχόμενο κάποιου λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου. Επιπλέον, πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, αυτός δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της κατάρτισής σου και τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με μια «αυθεντία» του τομέα που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου λειτουργεί σχεδόν απαγορευτικά σε σχέση με μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Μάλιστα, το πιο «σοφό» σε αυτήν την φάση θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδά σου στα εντελώς αναγκαία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες τρίτων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξή τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, θα καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου στις απαιτήσεις των άλλων, τότε, όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved