Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 16/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 16/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Άνεμος πρωτοπορίας!

Κριός

Το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού μπορεί να σε «ξεβολέψει» εμφανίζοντας νέα δεδομένα τόσο στον οικογενειακό τομέα, όσο και στα προσωπικά σου και μάλιστα με ξαφνικό ή απρόβλεπτο τρόπο. Ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να… καρπωθείς τα καλά των αλλαγών!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη ανανεώνει τα ενδιαφέροντα αλλά και τη δημιουργικότητά σου, διεγείροντας ταυτόχρονα και την πιο «περιπετειώδη» διάθεσή σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρεις ένα ασυνήθιστο ρίσκο, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ σου. Επιπλέον, αξίζει να δοκιμάσεις το κάτι παραπάνω, ποντάροντας στην «τύχη του πρωτάρη»!


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Μπορεί βέβαια να μην σου αρέσουν οι «ανακατωσούρες», το «μυστικό» όμως είναι να τις προκαλείς εσύ πριν σε «προλάβουν» εκείνες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε καλεί να συγχρονιστείς μαζί του, προχωρώντας σε αλλαγές όπου χρειαστεί, από τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σου, μέχρι την πολιτική προσέγγισης που ακολουθείς. Αν όμως «αρνηθείς» να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, τότε μπορεί να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Σε σχέση με τα εργασιακά αλλά και συνολικά την καθημερινότητά σου, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε «κολλάνε». Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να αλλάξεις κάποιες διατροφικές συνήθειές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στο ζώδιό σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις αρετές σου, αφού το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να σε υποβάλλει σε μια σειρά από δοκιμασίες και σίγουρα θα κληθείς να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις και απρόοπτα, τεστάροντας την ετοιμότητα αλλά και την ευελιξία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού διεγείρει τις πιο αντισυμβατικές» πλευρές σου και σε κάνει «αλλεργικό» στις κοινοτοπίες, με συνέπεια να κάνεις τους άλλους να… απορούν για σένα! Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να προκύψουν «θέματα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, από την στιγμή όμως που εκφράζεις την αλήθεια σου, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί όμως και να διακόψει απότομα τις σχέσεις σου με έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού μπορεί να στηρίξει τις επιλογές σου, αρκεί κι εσύ να υιοθετήσεις κάποιες καινοτομίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Μια νέα πρόκληση στην καριέρα σου, σε κάνει να παραμερίσεις τις τρέχουσες υποθέσεις σου και να πας για «φρέσκα κουλούρια», αναλαμβάνοντας φυσικά και το σχετικό ρίσκο! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς και σε οικονομικά ή προσωπικά θέματα, όπου οι εξελίξεις αναμένονται «ασυνήθιστες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Ουρανό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με επιλογές που «κάνουν την διαφορά». Επιπλέον, τόσο στο σπίτι σου, όσο και στις συνεργασίες σου είναι πιθανό να δρομολογηθούν αλλαγές και αναθεωρήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη αναμένεται να «δοκιμάσει» την ευελιξία και τις επικοινωνιακές σου αρετές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού να σε… εκφράζει απόλυτα, καλείσαι να αναδείξεις την μοναδικότητά σου και τα πιο πρωτότυπα στοιχεία σου, αφήνοντας τα «συντηρητικά» μοντέλα για τους άλλους! Μπορεί ακόμη να μάθεις κάτι διαφορετικό ή «προχωρημένο» αλλά και να αλλάξεις απότομα ρότα στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Άρη αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως αυτό να πιστοποιηθεί με μια νέα συμφωνία με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν «απέναντί» σου, την ίδια στιγμή που τίθεται σε δοκιμασία μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved