Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 29/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 29/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αρχή διαπραγματεύσεων

Κριός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην «τσιμπήσεις» σε μια πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θέτει κυρίως επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, δίνοντας σημασία σε κάποιες «κρίσιμες» όσο και τυπικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, σε καλεί να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου να κάνει αισθητή την παρουσία του, ίσως να νοιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση όπου τίποτα δεν κινείται. Αυτό μπορεί να αναφέρεται άμεσα τόσο στα προσωπικά, όσο και στα οικονομικά σου και το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε μια αναπροσαρμογή των σχεδίων σου και σε αναγκαίους περιορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να σε φέρει ενώπιον διλημμάτων ή καταστάσεων που ίσως και να αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, σε αυτήν την φάση όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραπέμψεις κάθε «σοβαρή» υπόθεση στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεσή σου στοιχεία και πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου προσφέρει καταφύγιο και μια «ήρεμη γωνιά» μακριά από εντάσεις. Κατά τα άλλα όμως, είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές σου και το κακό είναι ότι για την ώρα με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου η ανεύρεση μιας επαρκούς ή οριστικής λύσης δείχνει σχεδόν ανέφικτη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον άγχος κι αγωνία, είτε για μια δική σου οικονομική υπόθεση που δεν προχωρά είτε για κάτι που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Το «φάρμακο» όμως για όλα αυτά δεν είναι να κάνεις κάποια σπασμωδική κίνηση που θα περιπλέξει τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Φαίνεται πως ένα οικογενειακό ή προσωπικό θέμα «κολλάει» αλλά με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου να ορίζει την εξέλιξη των πραγμάτων είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια άμεση λύση. Αντί λοιπόν να βασανίζεσαι «επί ματαίω», πάρε μια… βαθιά ανάσα και δώσε προτεραιότητα σε όσα ελέγχεις εσύ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο ενεργός Ποσειδώνας κρύβει τις ασχήμιες της ζωής και σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία! Παράλληλα όμως, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε θέλει εξαιρετικά προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά. Καλή λοιπόν η… νιρβάνα, αλλά έχε τον νου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες, ώστε να μην «φορτωθείς» με ευθύνες άλλων, ιδιαίτερα αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Ειδικά όμως στον οικονομικό τομέα, σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, τουλάχιστον μέχρι να ανάψει ξεκάθαρα το «πράσινο φως».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου, η ανάληψη πρωτοβουλιών μπορεί να αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου.

Μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, συζητώντας με τους ενδιαφερόμενους τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, που θα μπορούσε να ξεκινήσει εν ευθέτω χρόνω. Μην βιάζεσαι λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα, στην πράξη όμως μπορεί να αναβάλλει ή να ακυρώσει μια σειρά από προγραμματισμένες δράσεις. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί μεν να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, χωρίς ωστόσο να προβείς σε άμεσες κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να μην αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν συνδέονται με μια συλλογική προσπάθεια. Αν πάλι ένας φίλος ή μια φίλη σε κριτικάρει υπέρ το δέον, δώσε του να καταλάβει ότι υπάρχουν και… όρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σηματοδοτεί μια φάση αβεβαιότητας ή κρίσης στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να κυριευτείς από ανυπομονησία και να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να λάβεις τους «οιωνούς» για να προχωρήσεις. Ίσως χρειαστεί έρθεις σε φέρει σε επαφή με «τεχνοκράτες» που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved