Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 30/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 30/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας

Κριός

Ο Άρης στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα δικά του/της! Αντί όμως να ρίξεις λάδι στη φωτιά μπορείς να επικαλεστείς το φιλότιμο του/της, έχοντας πολύ πιο θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να γυμναστείς ή να αθληθείς, προκειμένου να «διώξεις» την εκνευρισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Όσο κι αν προσπαθείς να φέρεις με τα νερά σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα αποτελέσματα σου θα είναι μάλλον φτωχά. Άσε λοιπόν να κινηθεί με τον δικό του τρόπο κι αν τύχει να δικαιωθείς από τα αποτελέσματα, το ξανασυζητάτε. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στην Παρθένο σε καθιστά… πανίσχυρο/η απέναντι στις πιο «αδύναμες» φύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, κυρίως επειδή δεν θα έχεις μια καθαρή εικόνα των πραγμάτων. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί «να μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν», προσπερνώντας ότι δεν σε αφορά. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει μια άλλη διάσταση στην καθημερινότητά σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Άρη στην Παρθένο, οι σχέσεις σου με τις κάθε είδους συσκευές βρίσκονται σε… κρίση και καλό είναι να έχεις έτοιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το όποιο πρόβλημα έστω και προσωρινά. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» γείτονα ή συγγενή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια έντονη διαφωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις έναν οικονομικό στόχο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Από την μια πλευρά, ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει να… μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις με τους οικείους σου. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις την αποφασιστικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα, δύο στοιχεία που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά ως προς την επίτευξη των στόχων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το παρασκήνιο «οργιάζει», ίσως μάλιστα να υποπέσουν στην αντίληψη σου κάποιες υπονομευτικές ενέργειες, φαίνεται όμως ότι έχεις τον τρόπο «να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», εφαρμόζοντας τις σχετικές… διατάξεις ή απλά «ποντάροντας» στην καλή σου τύχη Αντίθετα, αν παρασυρθείς σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με το πρεστίζ σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή αν ασχολείσαι με τα κοινά. Σε κάθε περίπτωση καλείσαι να διαχειριστείς τις «βουλές» του Άρη με σύνεση, αλλιώς θα μπλέξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση, είτε για κάτι που αφορά σε ένα τρίτο πρόσωπο. Ωστόσο στην δεύτερη περίπτωση, πρόσεξε μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς ή εξαπατηθείς, εξυπηρετώντας συμφέροντα, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου «οπλοστάσιο» αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες». Επιπλέον όμως φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο δρα στο παρασκήνιο με σκοπό να γίνει το δικό του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά αλλά σε καθεστώς πλήρους ασάφειας ως προς το που πάνε τα λεφτά και βέβαια έχεις κάθε λόγο να αρνηθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Από την μια πλευρά φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του! Από την άλλη όμως ίσως να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Επιπλέον, ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να φανείς πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved