Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 5/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 5/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διέγερση των παθών!

Κριός

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου κάνει πιο κυκλοθυμική την διάθεσή σου αλλά και των άλλων απέναντί σου, με συνέπεια να είναι όλα στον «αέρα». Πέρα όμως από την αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες, μπορείς τελικά να αποκομίσεις ξεχωριστά διδάγματα και οφέλη από τον καθένα. Επιπλέον μπορεί να γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο ή να δικτυωθείς στα «μεγάλα σαλόνια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί περιουσιακές ρυθμίσεις αλλά και την πρόθεσή σου να «ανοίξεις» το σπίτι σου, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη από τις νέες επαφές σου. Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, σου έχει «φυλαγμένες» αρκετές δουλειές κι εδώ είναι που θα πρέπει να… ξεχάσεις για λίγο τα πείσματά σου, ώστε να γίνουν όλα χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου αναμένεται να συμβάλλει σε μια πιο ζωηρή καθημερινότητα, διανθισμένη με ανταλλαγές απόψεων, νέες προοπτικές και κυρίως ενδιαφέρουσα παρέα, είτε φιλική, είτε πιο… στενή! Όλα αυτά βέβαια δεν σηματοδοτούν κάτι το μόνιμο ή σταθερό αλλά δεν παύουν να ανοίγουν τον δρόμο για κάποια επιπλέον κατορθώματά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Κατ’ αρχήν, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού σου αφήνει μια γνήσια αίσθηση του ρητού «όπου γη και πατρίς», με τον βαθμό της προσαρμοστικότητάς σου να είναι το μέτρο της ικανοποίησής σου! Ανάλογη ευελιξία βέβαια οφείλεις να επιδείξεις και σε θέματα καριέρας, αφού οι καταστάσεις θα είναι εναλλασσόμενες, πηγαίνοντάς σε από το «ζεστό» στο «κρύο και αντίστροφα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου κάνει ότι… περνάει από το χέρι της για να πάρεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και τις μετακινήσεις σου κι από την στιγμή που εσύ επιλέγεις, προσπάθησε να επικεντρωθείς στην ουσία και να μην αναλωθείς σε άσκοπους μελοδραματισμούς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού Ζυγού μπορεί να σε κάνει πιο ασταθή στην διαχείριση των οικονομικών σου ή να σε παρασύρει σε αχρείαστες καταναλωτικές επιλογές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις κι ένα έκτακτο «επίδομα», που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, η ουσία όμως είναι ότι τελικά θα έρθεις «ίσα βάρκα, ίσα πανιά»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου σε επηρεάζει άμεσα και σε καλεί να ενεργοποιηθείς, επιστρατεύοντας κάθε δεξιότητά σου, αφού είναι βέβαιο ότι κατά την διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις. Το κυρίως «διακύβευμα» είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, που αναμένεται να περάσουν από πολλές και διαφορετικές φάσεις, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Δήμητρα στον Λέοντα συμβάλλει στην ανάδειξη του έργου σου, ίσως μάλιστα να βραβευθείς για κάτι, ενώ σου δίνει το… απόλυτο πλεονέκτημα σε σχέση με δράσεις που απευθύνονται στο κοινό. Ξέχνα λοιπόν για λίγο τις «μετριοφροσύνες» και πάρε αυτό που σου αξίζει! Παράλληλα, καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο και για κάποιες πιο προσωπικές σου στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου τείνει να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως κάθε νέα επαφή σου θα έχει και «ποιοτικά» χαρακτηριστικά. Αντίθετα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «φθαρείς» δίπλα σε άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνον με τον μικρόκοσμό τους και τα συναισθηματικά τους ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού προάγει μεν τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά δεν εγγυάται για σένα ούτε την σταθερότητα, ούτε την αξιοπιστία στις συναλλαγές σου με άλλους/ες, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές. Από την άλλη πλευρά σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες για κάτι καλό, έστω κι αν τα οφέλη σου δεν θα έχουν βάθος χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Πριμοδοτείται μια συνεργασία που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι των «ανταγωνιστών» σου και θα σου δώσει «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Οκτωβρίου εξυπηρετεί σε μέγιστο βαθμό την πρόθεσή σου να γνωρίσεις κόσμο και να επεκταθείς, απλά καλό είναι να μην «φας την ώρα σου» με ανούσιες συζητήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Αν και ο «συναγερμός», που θα σημάνει, θα λήξει χωρίς ιδιαίτερες απώλειες, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού ενδέχεται να δρομολογήσει οικονομικές εξελίξεις που θα σε αναστατώσουν. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που θα προκαλέσουν προβλήματα. Παράλληλα, δρομολογείται μια επαγγελματική συμφωνία ή σύμβαση που θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στους στόχους σου.

.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved