Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 14/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 14/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις

Κριός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό, δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συνδυαστεί με μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει για συντροφιά ένα pet!
Παράλληλα, τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην οικογενειακή σου ζωή σε βοηθούν να επανεξετάσεις κάποιες προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν ανεδαφικές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η είσοδος της Αφροδίτη στον Ζυγό προαναγγέλλει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να διευρύνει την αντίληψή σου, βοηθώντας σε να «πιάσεις» πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν θολά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη, περνώντας στον Ζυγό σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, ήρθε η ώρα για να λυθεί επ’ ωφελεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό μπορεί να συνδυαστεί με ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου. Γενικότερα, το σύμπαν σε «πάει» και σίγουρα θα δικαιωθείς, αν εξαντλήσεις τις δυνατότητές σου για να πετύχεις κάποια πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσες πως δεν γίνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα λειτουργήσει ως «βάλσαμο» για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην σταδιακή κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ίσως συμβάλλει στο να βιώσεις μια κατάσταση δημιουργικής μοναξιάς, μέσα στην οποία θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δυνατότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον Δία, που μόλις σε… εγκατέλειψε, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «σέρνει» πλέον τον χορό των επιτυχιών, αυξάνοντας κατακόρυφα τον δείκτη της αποδοχής σου. Ντύσου λοιπόν, στολίσου κι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη, περνώντας στον Ζυγό, ευνοεί την ενασχόλησή σου με θέματα υγείας και ομορφιάς, ενώ θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση, μακριά από τις εντάσεις. Παράλληλα, έστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής αντίληψης ή νοοτροπίας, σου δίνεται η δυνατότητα να πετύχεις κάτι «μεγάλο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό σηματοδοτεί νέες φιλίες και την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου. Επιπλέον, συμβάλλει στη δημιουργία ενός «παρεΐστικου» κλίματος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει ένα ενδιαφέρον, αλλά και όμορφο ταξίδι. Ωστόσο, η προσφορά της στην κατεύθυνση της πνευματικής επιμόρφωσής σου ίσως είναι πιο ουσιαστική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό μπορεί να συνδυαστεί με μια θετική αλλαγή κλίματος στα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, έστω και προσωρινά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό δρομολογεί περισσότερες ευκαιρίες να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις». Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα βελτιώνει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προωθώντας εκείνες που σε καλύπτουν υλικά και συναισθηματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η είσοδος της Αφροδίτη στον Ζυγό σηματοδοτεί την απαρχή μιας βελτίωσης στα οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Ίσως μάλιστα να λάβεις άμεσα κι ένα βοήθημα. Επιπλέον, ακόμη κι αν αρχικά ανησυχήσεις από μια «δύσκολη» εξέλιξη, η Σελήνη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις μια ουσιαστική λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved