Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 19/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 19/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μια νέα αρχή

Κριός
Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων απέναντί σου χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις ή… παραξενιές, καθιστώντας αβέβαιη ως προς το αποτέλεσμά της κάθε απόπειρα να συνεργαστείς κάτω από… νορμάλ συνθήκες! Από την άλλη πλευρά βέβαια, έρχεσαι σε επαφή και με ένα «ξένο» πρόσωπο που όμως ξεχωρίζει και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μάλιστα να υπάρξει κάποιος αρκετά… πειστικός λόγος για να το πράξεις! Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές έκτακτες εργασίες και το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσεις να «κάνεις το κουμάντο σου» με ηρεμία, αφού θα προκύψουν κάποιες αλλαγές που δεν θα σου αρέσουν!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου υπόσχεται μια καθημερινότητα διανθισμένη με ευχάριστες εκπλήξεις και καταστάσεις που θα σε γοητεύσουν. Επιπλέον, «στρώνει το χαλί» για να δημιουργηθεί ένα «παρεΐστικο» κλίμα, με την συμμετοχή προσώπων που αγαπάς κι εκτιμάς. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να απορήσεις από τις αντιδράσεις ενός δικού σου ανθρώπου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να εγκαταλείψεις εσύ το «κονάκι» σου αναζητώντας κάτι διαφορετικό. Παράλληλα, σου προσφέρεται το πλεονέκτημα της «απόκρυψης και παραλλαγής», προκειμένου να μην προκύψουν άσκοπες «τριβές» ή να μην αποκαλυφθούν πράγματα που κάποιοι/ες δεν είναι έτοιμοι/ες να διαχειριστούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αφού κατά πως φαίνεται θα έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που διαφέρουν από το «μέσο όρο», είτε σε σχέση με τον χαρακτήρα, είτε λόγω των ενδιαφερόντων τους. Μπορεί ακόμη να βρεθείς σε ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Πολλά πράγματα σου φαίνονται ειδυλλιακά ή σου παρουσιάζονται ως τέτοια. Αν όμως σου ζητηθεί να προχωρήσεις στην επίσημη επισφράγιση μιας συμφωνίας, καλύτερα να μην το πράξεις. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία για να κάνεις μια νέα αρχή στην οικονομική σου πολιτική, ίσως μάλιστα να συμβεί μια «δραματική» αλλαγή, που θα κάνει την επιλογή σου μονόδρομο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να παραμείνεις στο περιθώριο των εξελίξεων, αντίθετα σου ζητά να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού μαζί με τα καλά που θα τύχουν, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις και καταστάσεις που θα σε ξενίσουν. Αν βέβαια επιλέξεις κάτι το πρωτοποριακό ή καινοφανές, τότε είσαι «εντός κλίματος»!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αξιοποιήσεις δημιουργικά τις στιγμές της μοναχικότητάς σου, κάνοντας κάτι που για τους άλλους δείχνει αλλόκοτο ή παράδοξο. Επιπλέον βέβαια, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν «πράματα και θάματα» γύρω από μια προσωπική σου υπόθεση ή για την παρασκηνιακή δράση κάποιων στην δουλειά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα που ξεχωρίζουν, είτε θετικά, είτε… αρνητικά! Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ηγηθείς μιας ομάδας, χωρίς ωστόσο να λείψουν και κάποιες αντιδράσεις ή «γκρίνιες», από άτομα που έχουν πολύ διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων ή «κολλάνε» σε λεπτομέρειες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Πολλαπλά καθήκοντα μπορεί να περιπλέξουν την καθημερινότητά σου αλλά και να δυσκολέψουν προσωρινά την υλοποίηση ενός επαγγελματικού στόχου σου, αφού τίποτε δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σε φέρει σε επαφή με άτομα εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας, με τα οποία ωστόσο θα πρέπει να συνεργαστείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η ημέρα έχει για σένα άφθονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και… ολίγη από την «τρέλα» σου, κάτι που αναμένεται να σου ανεβάσει την διάθεση και να σου ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερες δράσεις ή γνωριμίες. Επιπλέον, μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα έκτακτο ταξίδι ή να ασχοληθείς με ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Άγχη και ανασφάλειες που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν προσωρινό «πανικό», σύντομα όμως θα αναθαρρήσεις και θα διασκεδάσεις τους φόβους σου, αφού μια ξαφνική αλλαγή θα λειτουργήσει υπέρ σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε ωθήσει σε αγορές ειδών που δεν συνηθίζεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved