Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 15/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 15/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αγώνας ταχύτητας!

Κριός

Η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό ταράζουν τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σου ζητούν να κινηθείς αστραπιαία, μήπως και «σώσεις» μια κατάσταση που κινδυνεύει να «τιναχτεί στον αέρα». Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι στην καριέρα σου δρομολογούνται καταστάσεις δύσκολες στην διαχείρισή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό εντείνουν τον επαγγελματικό ανταγωνισμό, κάτι όμως που μπορεί και να σε ευνοήσει, αφού μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσεις κάποια από τα κεκτημένα σου, μπορεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να πετύχεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον όμως, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ, όσο και περαστικό πρόβλημα στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Τα σχέδια σου φαίνεται να σκοντάφτουν σε αντιδράσεις προερχόμενες από αγαπημένα σου πρόσωπα, καλό είναι όμως να μην τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου, αφού οι αντιδράσεις θα κοπάσουν σύντομα και τα προβλήματα θα εξαλειφθούν. Επιπλέον, μέσα από τις συγκρούσεις και τις αψιμαχίες μπορεί να μπουν οι βάσεις για μια πιο υγιή σχέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Απέναντι στις κοινωνικές ή επαγγελματικές προκλήσεις που σου θέτουν η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό δεν αντιπαραθέτεις μόνον την αποφασιστικότητα σου αλλά και την στήριξη από αγαπημένα σου πρόσωπα, που σε αυτήν την φάση σου παρέχεται απλόχερα. Αντίθετα, οι ισορροπίες με τους… λοιπούς οικείους σου είναι μάλλον το αδύνατο σημείο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό σκοπεύουν να δοκιμάσουν τα νεύρα και την υπομονή σου, αφού όλοι και όλα σου πηγαίνουν κόντρα, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αφού είναι προτιμότερο να… σκάσεις γάιδαρο, παρά να πέσεις θύμα μιας βιαστικής ή σπασμωδικής ενέργειας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Αν θες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και μάλιστα ραγδαία, η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό σου συνιστούν να, ρισκάρεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ακολουθώντας μάλιστα την πολιτική του «κτυπάω και φεύγω». Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να χάσεις τα κέρδη σου τόσο γρήγορα όσο τα πήρες. Επιπλέον, μην εμπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, αφού δεν θα σου βγει σε καλό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθούν να πετύχεις πολλά και γρήγορα, παρακάμπτοντας τις όποιες αντιδράσεις των άλλων. Επιπλέον, καλείσαι να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, με άσκηση και γυμναστική. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», αφήνοντας πίσω σου οριστικά ότι σε φθείρει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό ή ακόμη και μια «κρίση πανικού», όλα όμως θα περάσουν σύντομα. Επιπλέον, κάτι «παίζεται» στο παρασκήνιο με μια γυναίκα, μάλλον όμως να πρόκειται για ένα ζήτημα δευτερεύουσας σημασίας, που σε αποσπά από το έργο σου, οπότε βρες μια ήσυχη γωνιά να.. ξαποστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό δημιουργούν νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο ύστερα από μια συλλογική προσπάθεια. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να κληθείς να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων ή να προκύψουν έντονες διαφωνίες για τον χειρισμό ενός θέματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό σου δίνουν το έναυσμα για να επιχειρήσεις κάτι σχετικά παράτολμο στην καριέρα σου αλλά αν πιστεύεις πραγματικά σε αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις, όσο κι αν κάποιοι γύρω σου έχουν τις ενστάσεις ή τις αντιρρήσεις τους. Εξ άλλου αυτή είναι η… μοίρα όλων των πρωτοπόρων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη και ο Άρης στον Ζυγό δεν σε αφήνουν σε… ησυχία κι ίσως μια «αναιδής» συμπεριφορά ενός γνωστού ή συγγενή, να σε κάνει έξω φρενών. Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να προσέχεις όχι μόνον τους δικούς σου χειρισμούς αλλά και των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη και τον Άρη στον 8ο φυσικό «οίκο» σου, η λίμπιντό σου διεγείρεται κι αν δεν καλύψεις έγκαιρα τις ανάγκες σου, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από νευρώσεις ή «υστερικά» επεισόδια. Επιπλέον, σου ζητούν να «τρέξεις» για ένα οικονομικό ζήτημα που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved