Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 17/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 17/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας

Κριός

Ο Ερμής στον Τοξότη προάγει την φιλομάθειά σου κι είναι πιθανόν να «μυηθείς» σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα όμως, στα εργασιακά σου, δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από μια «ευκαιριακή» εργασία ή μια επένδυση «της στιγμής», αλλά και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να ανανεώσεις κι αν χρειαστεί, να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου, κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αντάξιές σου, ως προς τις ιδιαίτερες αναζητήσεις σου. Παράλληλα όμως, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα παραπέμπει σε λάθη ή αφηρημάδες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε πάσχοντες, καλό είναι όμως να εξαντλήσεις την βοήθειά σου σε εμψυχωτικές κινήσεις, αποφεύγοντας «να καταθέσεις τον οβολόν σου», αφού μπορεί να πρόκειται και για μια… απατηλή κατάσταση! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να «ταξιδέψεις» με θεάματα, διαβάσματα ή ακροάματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Ίσως μάλιστα μέσα από το παιχνίδι να «βγουν» αλήθειες και ταλέντα. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι με καλλιτεχνική αξία, ίσως όμως λάβεις ένα όμορο δώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να ανανεώσεις μέρος της επίπλωσης ή του οικιακού εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να προξενήσει λάθη ή παρανοήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να… εξαφανιστούν αρχεία ή αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, προβαίνοντας σε καίριες παρεμβάσεις, ενώ γενικότερα αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα «ταξίδι-αστραπή». Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να χαλαρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πραγματικά επιθυμείς. Ίσως μάλιστα να ρισκάρεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, προκειμένου να τα αποκτήσεις. Παράλληλα, θα έχεις μια καλή ευκαιρία για να πιστοποιήσεις ότι η πίστη και η φαντασία μπορεί να υλοποιήσουν το «αδύνατο»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις… θέλοντας και μη, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Επιπλέον, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης ή απλά να… αποκρούσεις τις υπερβολικές απαιτήσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα προσδίδει ένα «ροζ χρώμα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε κάνει πιο καλόπιστο/η. Οφείλεις, ωστόσο, να είσαι πιο «υποψιασμένος/η», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Επιπλέον, ίσως δεχθείς έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Τοξότη προσδίδει μια νέα δυναμική στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς είτε να κάνεις λάθος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συμβιβαστείς και με πραγματικότητες που σε ξενίζουν ή απλά… δεν σου αρέσουν! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved